Herra Isoisä

Lauantai 6.10.2012 - Juhani Eilola


juhaninro.jpg

Ammattilaisen ottama vaalikuva ei ole vielä tullut joten tyydytään väliaikaiseen  kuvaan. Joku on joskus saattanut minut jossain nähdä, mutta jos mahdollista on ehkä mieluummin ollut näkemättä ;-)

Mutta nähdäänkö minut 20 vuoden päästä. Näkeekö yhteiskunta, näkevätkö lapset, lapsenlapset ja heidän lapsensa. Näenkö minä yhden hoitajan vai 0.5 hoitajaa?

Kolottaako? Särkeekö? Onko kylmä? Syönkö oikeita ruokia ja varsinkin oikeita tabletteja. Miten meidän jäljiltämme meitä itseämme joskus hoidetaan. Ja ketkä meitä hoitavat? Sitäkin lähdemme rakentamaan.

Herra Isoisä

Meidän tulevaisuutemme on kiinni paitsi siitä millaiset puitteet me itse sille luomme, myös siitä millaisia lapsia kasvatamme meistä huolehtimaan. Koko sukupolvien skaala on yhtä tärkeä.

Hain juuri kolme tyttöä Tuiskulan Kärrymiehen discosta. Kaikki varmaan muistavat etten hyväksynyt lasten discoilta sitä että lapsille soitettiin mm. Petri Nygårdin pornolauluja. Nyt musiikki oli siistiytynyt eikä Petriä kuultu niinkuin ei kuulla useimmilla radiokanavillakaan. Silti tytöt sanoivat että oli paras DJ ikinä.

Kuulosti huvittavalta kun autossa vieras tyttö nimitti minua Herra Isoisäksi. Tässä onkin yksi tulevaisuuden visioista. Lasten tulisi sisäistää muutama tärkeä asia että tämä yhteiskunta pysyisi onnellisena. Yksi tärkeimmistä on vanhempien ihmisten kunnioitus ja moraalisen rappion välttäminen.

Avainsanat: Vaalit


Kommentit

6.10.2012 12.42  ?

blokistin ohje moraalisen rappion välttämiseen on ruumiillisen kurituksen lisääminen kouluissa! siis ainakin vaalikoneen mukaan!

6.10.2012 13.10  Juhani

Jos kuulen että lastani tai lastenlastani on ruumiillisesti kuritettu koulussa, niin minähän marssin koululle. Jos jossakin on tuollainen vastaus, niin ehdokkaalle esitetty kysymys on ollut jokin muu.

Sen sijaan, jos kaksi koululaista pitää kiinni yhtä koululaista ja kolmas pahoinpitelee tätä, siihen on voitava puuttua. Oman lapseni kohdalla siihen ei puututtu.

Missä valikoneessa olin muka vastannut noin?

6.10.2012 13.13  Juhani

No niin, löysin tuon kysymyksen MTV3:n vaalikoneesta. Kysymys ei liittänyt mitenkään toisiinsa moraalista rappiota ja koulussa tapahtuvaa rumiillista kuritusta. Kysymyksessä ei itse asiassa puhuttu sen enempää moraalista kuin ruumiillisesta kurituksestakaan.

6.10.2012 13.14  Juhani

Sen sijaan moraalilla tarkoitan mmm. rehellisyyttä.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini