Työ

Lauantai 6.10.2012 klo 23.57 - Juhani Eilola


kaksi.jpg

Vastauksia kysymyksiin

Minulta on kysytty useaan kertaan miten suhtaudun siihen että työt siirrettäisiin kaupungilta yksityisille yrityksille. Lupasin vastata kysymykseen tänään ja yritin vastata lyhyesti, mutta blogitekstistä tuli aivan liian pitkä että sitä kukaan jaksaisi lukea. Siksi sen voi pyytää minulta sähköpostitse jos se kiinnostaa.

Tiedän että em. kysymykseen on vaikea vastata kielteisesti, koska lukija ajattelee vastauksen automaattisesti olevan puolueellinen. Yleensä ne värillisimmät silmälasit silti ovat lukijalla. Kukaan kun ei saisi itseään jääväämättä ajatella oman elämän aihepiiriin liittyvistä asioista myönteisesti. Se jää usein huomaamatta että tilanteeseen sisältyy silti keskimääräistä suurempi asiantuntemus. Tässäkin tapauksessa sekä yrittäjänä että työntekijänä.

Juuri tämän takia aihetta piti käsitellä vähän laajemmin kuin yhtenä kappaleena.

Laitan kiinnostuneille kuitenkin tähän blogiin kaksi JHL:n edustajan videota joihin kannattaa ilman sarvia ja hampaita tutustua. Minäkään en kuulu JHL:ään enkä edusta sitä, mutta aihe on veronmaksajan kannalta kuitenkin aika tärkeä. Toisenlaisiakin tapauksia voi olla.Avainsanat: Vaalit


Kommentit

7.10.2012 1.31  Heluna etelästä

Tässä se Juhani onkin. Kuulun JHL:ään ja kokemusvuodet kertoo paljon. Meillä täällä on ulkoistettu montakin asiaa ja yhdessä on todettu että ei mennyt niinkuin luultiin. Ja näki sen etukäteenkin samalla lailla kuin Jarno näillä videoilla. Ja vaikeaa voi olla yrityksenkin työntekijällä.

7.10.2012 1.33  Sama

Tarkoitan jaksamista ja työtehon tasoa kun samaa jo kunnalla kellotettua työtä pitäisi tehdä vielä nopeammin. Se ei onnistu kuin tietyn ajan.

7.10.2012 1.34  Sama

Saatko Juhani nuo yhdistettyä yhdeksi ?

7.10.2012 8.37  Ei olla elokuvissa

Periaate on oikein mutta ei käytäntö. Sanonko miksei.

7.10.2012 11.04  Juhani

Hyvää huomenta kaikille. Olen saanut jonkin verran sähköpostia tästä blogitekstistä jo nyt. Sen takia painotan tässä vielä kerran, vaikka kaikki sen tietävätkin, että pidän kurikkalaista yritystoimintaa ja sen toimintaedellytyksiä tosi tärkeinä. Se että uskon sekä kaupungin omaan työhön että yrittäjiin, eivät ole millään lailla ristiriidassa keskenään.

Kirjoitan ennen äänestypäiviä vielä yritystoiminnasta erikseenkin, mutta miten sen voi tehdä lyhyesti, siinä onkin haastetta.

Joka tapauksessa kurikkaialisille yrityksille on tärkeää että kuntalaiset ja oma kunta tukevat ja käyttävät palveluja käyttäessään juuri paikkakunnan yrityksiä. Se ei ole minkäänlaista säästöä paikkakunnalle eikä veronmaksajille että työpaikat kaupungilta lopetetaan ja tilataan palvelu toiselta paikkakunnalta joka maksaa veronsa muualle kuin Kurikkaan.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini