Maailmassa

Perjantai 2.9.2011 klo 22.44 - Juhani Eilola


Jokainen ihminen

Luontoäiti on ollut viimeisten vuosien aikana erityisen ankara. Myös ihmiset ovat jatkaneet toistensa saalistamista. Juuri äsken tuli uutinen Intiaa vaivaavista suurtulvista joiden takia kodeistaan on lähtenyt miljoonia ihmisiä. Maailmassa on paljon kärsimystä joka meille tämän hetken suomalaisille on melko kaukainen asia.

Hallitus aikoo leikata kehitysyhteistyövaroja kahtena seuraavana vuonna. Silti ne joilla on varaa ja mahdollisuuksia auttaa voivat kuitenkin edelleenkin tehdä sitä useiden eri järjestöjen kautta. Jurvassa kampanjoitiin viikko sitten Nepalin puolesta ja myös Juha Miedon mainostama World Vision toimii edelleen.


Isänmaan puolesta

Me suomalaiset voimme iloita isänmaasta joka on yhdessä maailman suojaisimmista alueista luonnonkatastrofien suhteen.

Olemme olleet itse sodassa viimeksi sukupolvi taaksepäin. Vaikka sotaa ei kukaan toivo eikä kukaan näe sitä inhimillisen hyvyyden täyttymyksenä, niin menneiden sukupolvien uhrauksia voimme silti kunnioittaa kunhan pidämme itse huolen siitä että maallamme on edelleenkin "puolustusvoimat" eikä "valloitusvoimat".

Urheilu on vahva kansallistunteen rakentaja. On hienoa kuulua omaan kansaan. On hienoa kannustaa maanmiehiä ja -naisia kunhan huolehditaan siitä että ollaan reiluja muita kohtaan.

Maailma on yhteinen huolemme, mutta Suomi on meidän maamme. Voimme olla ylpeitä itsenäisyydestämme, ylpeitä hyvinvoinnista, rauhantahtoiduudesta sekä muiden ihmisten hyväksymisestä ja arvostamisesta ihmisoikeuksien perusperiaatteiden mukaisesti.


Kurikka, kotikaupunki

Kristillisillä puolueilla on yksi hyvä valttikortti hihassaan. Se on Raamatun kehoitus harjoittaa sen paikkakunnan parasta jossa asumme. Hyvä periaate kirjattavaksi vaikka kunnallislakiin.

Kuntien taloudesta ollaan huolissaan. On syytäkin olla, mutta ei niin huonoa ettei jotakin hyvääkin. Kurikassa on poikkeuksellisen moni asia hyvin ja moni hyvä asia on jopa syntynyt Kurikassa! Lisää on syntymässä. Kulissien takana monilla eri aloilla on tapahtumassa paljon myönteistä kehitystä. Aika tuo vastaan monia yllättäviä asioita joista minä iloitsen jo etukäteen.

Luodaan luottamusta kurikkalaiseen osaamiseen ja yritteliäisyyteen. Tämä on hieno hetki! Hieno hetki sanoa että myös hyvää on tulossa!

Tässä Kurikan hyvistä asioista yksi:


Suku ja perhe, pienet yhteiset yksiköt

Sukututkijoille suvut ovat tulleet aika rakkaiksi yksiköiksi. Kunnioitus menneisiin polviin on kasvanut. Eilolan suvulla on oma erikoinen historiansa, mutta niin on jokaisella muullakin suvulla. Me kuulumme kaikki johonkin, me olemme kaikki lähtöisin jostakin ja on hiuskarvasta kiinni että me yleensä olemme syntyneet tänne!

Perhe - sitä kaytetään mainonnassakin, koska se on meille tärkeä!


Kommentit

6.9.2011 6.46  Raatteen tie

Hieno blogiteksti. Ei isänmaallisuuden ja kotipaikkarakkauden tarvitse olla missään ristiriidassa kansainvälisen hyvinvoinnin eikä maahanmuuton kanssa.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini