Lehmätkin lentää

Perjantai 9.9.2011 klo 0.45 - Juhani Eilola


lehmahiihtaa.jpg

Vaikka en olekaan talonpoika, niin olen ainakin oman talon poika. Kaikista eläimistä lehmä on ehkä ykkössuosikkini. Sen kun yhdistää suksiin, niin siinä on liitämisen riemua ja meininkiä! Ammuu !!!

Olen joutunut lainaamaan tämän lehmän muualta että voisin esitellä sen teille. Alkuperäinen kuva löytyy tästä -blogista. Eikä siinä kaikki! Samasta blogista, kuvan vasemmasta alareunasta tuo hyppy löytyy videona. Uskomaton suoritus!

Ammuntaa ja hiihtoa Jurvassa!

Jurvan ampumahiihtostadion on nyt lyönnissä kaksiin tulevan talven kansallisiin kisoihin. Jurvalaiset ovat tehneet paljon vuosien varrella talkootyötä ampumahiihdon eteen ja nyt kun kaupunki antoi hiukan koneapua, stadion saatiin uskomattoman hienoon kuntoon. Tilaa saatiin myös sakkoringille ja luisteluhiihdolle varsinkin viimeiseen nousuun. Sellan - Lintukankaan alueen vetovoima senkun kasvaa. Ja lisää on tulossa, mutta niistä lisää tulevissa blogeissa.

08092011749.jpg

08092011746.jpg


Yhteistyöllä ja ahkeruudella

Ampumahiihtostadionilla käy harjoittelemassa myös jokunen jousiampuja. He ampuvat tosin eri aikaan ja eri suuntaan - toisin kuin eräät.

Täytyy sanoa että minä olen kyllä tosi iloinen siitä että Jurva menestyy. Samanlainen tunne kun saataisiin kaikille muillekin, niin voisimme aloittaa vielä hedelmällisemmän yhteiselon.

Avainsanat: Jurva


Kommentit

9.9.2011 7.33  Juhani

Tuolla loppukommentilla luonnollisesti tarkoitin myös jurvalaisia.

15.9.2011 23.36  Kauno Kyvykäs

Näillä vuosilla joutuu akkaa vaihtamaan, mikäli haluaa hedelmällisemmän yhteiselon.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini