Pienempiin asioihin

Perjantai 5.8.2011 klo 22.22 - Juhani Eilola


Maailman parantamisesta pienempiin ympyröihin

Maailmanpolitiikka on minulle hiukan liian vaativaa ja muutamien  mielestä kunnallispolitiikkakin. Sellaiset jotka eivät itse millään muotoa viitsi syventyä yleensäkään mihinkään asiaan, arvostelevat niitä jotka ovat ottaneet niistä kunnolla selvää. Monta kertaa totuus, ja varsinkin jos se onkin miellyttävä ja hyvä, on ikävä yllätys valittamaan tottuneelle ihmiselle.

Sielu 1:100 x 1:100

Hindulaisuudessa ei ole valtavan tarkkaa vaikka ihminen kuolisikin miekan iskusta. Sielu ei kuitenkaan kuole koska se on vain sadasosa jo valmiiksi sataan osaan jaetusta hiuksenpäästä. Siihen ei miekalla osu.


photomizer_cam_4.8.2011_22-58-45.jpg

Kuvassa naisen hius mikroskoopillani 350 kertaisesti suurennettuna.

photomizer_cam_4.8.2011_23-06-07.jpg

Tässä puolestaan oma hiukseni samassa suhteessa. Jos uskomme hindulaista filosofiaa niin miehellä on isompi sielu. Tai sitten minä olen poikkeus.

photomizer_cam_4.8.2011_23-03-45.jpg

Kaiken huippu on se että sielu kasvaa! Tässä on nimittäin omasta päästäni harmaa hius eli jouhi! Sielu on kasvamassa uusiin mittoihin. Kunnioittakaamme siis harmaahapsisia vanhuksiamme, sillä heillä on suuri sielu!

Sieluni luoksesi jää

Olisi helppoa jos löytäisi sen oikean hiuksen. Matkalle - varsinkin viimeiselle matkalle - lähtiessään voisi jättää sen kotiin. Kari Tapio on siinä onnistunut. Oheinen esitys on muutenkin visuaalisesti hyvin onnistunut. Joku sanoo että kappale on Kari Tapion paras.


Toisaalta nämä tarinat olisivat surullisia niille joilla ei ole hiuksia lainkaan. Se tekee monista menneistä ja nykyisistäkin johtajista sieluttomia. Mutta ehkä he tietoisesti ovat jo jättäneet sielun jonnekin.


Kommentit

5.8.2011 22.56  Juhani

Aika hauska tuo Googlen mainos. Se etsii aiheeseen parhaiten sopivia mainoksia. Ensimmäinen mainos tässä yhteydessä oli "Onko sinulla psoriasis..." Equilac -kapselit lievittävät oireita.

Equilac on muuten tiivistettyä hevosenmaitoa.

22.8.2011 18.28  Matkatoimistot

Tämä oli kummallisin blogipostaus jonka olen lukenut vähään aikaan. Hienoa ;)


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini