Elämäsi parasta aikaa

Keskiviikko 6.10.2010 klo 19.54 - Juhani Eilola


img_2612.jpg

Helsingin Messukeskuksessa palkittiin tänään kaksi vuoden liikuntatekoa. Toinen oli otsikon "Elämäsi parasta aikaa" alla Porissa sijaitseva Bobby.free -kuntoklubi yli 55-vuotiaille. Tilaisuudessa avauspuheen piti kansanedustaja Juha Mieto, joka myös oli mukana palkitsemassa vuoden liikuntatekoja.

Puheessaan Juha Mieto painotti liikunnan, ravinnon ja tarpeeksi pitkän levon vaikutusta kansanterveyteen ja terveydenhoitokuluihin, jotka ovat yksi suurimmista yhteiskunnan menoeristä ja totesi mm. nyt palkittavina olevien alan ammattilaisten tekevän hyvää työtä.

Tutustu Bobby.free kotisivuihin

img_2610.jpg

Toinen rakennettuun kohteeseen kohdistuva palkinto meni Jakomäen liikuntapuistolle, jota on kehitelty vuosia, mutta johon nyt on myös tuotu nykytekniikkaa nuoria varten. Helsingin kaupungin edustajat ottivat vastaan tunnustuksen.

Avainsanat: Liikunta, Juha Mieto


Kommentit

6.10.2010 20.33  liikunta tavaksi

Juhani on ollut asialla vahvasti ja paljon. Hienoa, että innostusta hänellä riittää. Kansalaiseten liikuntaan, tai pikemmin sen puutteeseen pitää kiinnittää vakava huomio.

6.10.2010 20.48  Juhani

Kiitos.
Vaikka noita kurikkalaisia mitalisteja on ilo katsella, niin se ei tarkoita etteikö liikuntaa voisi harrastaa myös matalammalla tasolla. Kannattaa ajatella että yksikin lenkki on hyödyllinen, se johtaa helposti toiseen ja lopulta ehkä tapaan.

Ei liikunta ikuista elämää eikä terveyttä takaa, mutta kyllä se helpottaa elämää ja ehkäisee ikääntymisen vaikutuksia.

Tuossa ikäihmisten kuntoklubissa tärkeänä elementtinä oli sosiaalisuus. Se kannattaa myös muistaa.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini