Kesäloman aikaa

Perjantai 17.7.2009 klo 9.52 - Juhani Eilola


"Ei ole ihmisellä muuta onnea kuin syödä ja juoda ja antaa sielunsa nauttia hyvää vaivannäkönsä ohessa; mutta minä tulin näkemään, että sekin tulee Jumalan kädestä." Salomo


Sommartiden

Ruotsissa asuva serkkuni kertoi ettei aina ymmärrä kunnolla mitä kirjoitan. Youtubesta se löytyy sanattomasti. Tässä on yksi kuvaus hyvän nauttimisesta. Toinen noista harmaapäistä lienee kuningas Salomo.

http://www.youtube.com/watch?v=8hs2dnI5DG4


Itse:

Ajattelin joka päivä...juhanibody2.jpg
...käydä pitkällä lenkillä.
Ajattelin joka päivä...
...nostaa lihaskuntoa.
Ajattelin joka päivä...
... soittaa kitaraa.
Ajattelin joka päivä...
...tutkia sukua.
Ajattelin joka päivä...
...tehdä pihatöitä.
Ajattelin joka päivä...
...käydä kylätalolla.
Ajattelin joka päivä...
...kirjoittaa blogijutun.
Ajattelin joka päivä kuvata videota.
Ajattelin joka päivä käydä jossain.
Ajattelin joka päivä nauttia pelkästä olemisesta.
Ajattelin joka päivä olla vapaa... ....tekemään mitä haluan.

.... mutta:

Seuratkaa nyt ainakin blogia. Ehkä se kohta toteutuu. Yritän kirjoittaa joka päivä !

Avainsanat: Yleistä


Kommentit

17.7.2009 16.40  Aatu

Henki lähtee jos nuon paljon ajattelee, mutta jos edes yrittäis ajatella. On muuten Schwarseneilola kovas kunnos, tuollasia lihaksia huoltaes pitää ajatella paljon. Kuumaa kesää!

17.7.2009 17.50  Juhani

Schwarseneilola ei millään meinaa jaksaa lähteä lenkille. Ostin uudet lenkkarit että jaksan juosta Vaasan Maratonin, mutta ne eivät näköjään auta lenkillelähdön helppouteen. Vai olisiko kyse lihasmassan väsymisestä ;-)

Kaiken lisäksi uudet lenkkarit ovat punaiset ja shortsit siniset. Kirkkaanvihreä T-paita ei enää sopinut väriväriin. Ja ilman paitaa en kyllä mene lenkille - varsinkaan jos matkalla käväisisi torikioskilla ostamassa jäätelön.

17.7.2009 19.19  Aatu

Kyllä on epävarmaa liikehdintää kun lenkkarit vie toisaalle kuin shortsit ja paitakin yrittäis huojuttaa liikkujaa, yhtä väriä ja mahdollisimman neutraali. Torikammo iskee kansaan jos ilman paitaa menet kioskille jäätelölle, juokse lujaa ohi rinta rottingilla, mutta tasapaino ettei tarvii nenä maataviistäen katsella ympärille"näkikö kukaan".

17.7.2009 19.32  Juhani

No nyt on lenkki tehty - en ehtinyt kuin katsastusaseman kohtaan eli 11 km kun vaimo tuli vastaan. Kyllä punaiset lenkkarit tuntuu kummalta muutenkin. Joka välissä sivusilmällä näkee kun alla vilahtaa kirkkaanpunainen väri vuorotellen mahan molemmin puolin...

Mutta ehkä siihen tottuu. Olivat kuitenkin Juoksija-lehden testivoittajat. Hyvät kengät ovat puoli maratonia ;-) Kengät ovat muuten Nike Zoom Skylon -merkkiset. Oikea hinta 130 euroa, mutta olivat näin syksyn kunniaksi 91 euron tarjouksessa. Kalliit nekin.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini