Lammintä tekstiä

Torstai 19.3.2009 klo 0.22 - Juhani Eilola


Kello on jo yli keskiyön kun vasta ehdin keskittyä blogiini, mutta kun se rentouttaa, niin käytän kuitenkin hetkisen aikaa tähänkin. Kokeillaan miten lämmintä tekstiä saa aikaan muutamassa minuutissa kun mitään ei ole valmiina ;-)


Lämmintä mielikuvaa 

Nojatuolin selkänojalla odottaa kaksi huopaa. Niistä erityisesti valkoinen on todella pehmeä ja naisten kielellä sanottuna ihana! Miehet eivät tietenkään sitä sanaa käytä muutoin kuin mainitsemalla että naiset käyttävät. 

Lisää lämmintä mielikuvaa luovat huovassa olevat kesäiset perhoset. Ne liittyvät jo miehiinkin sillä jotkut miehet keräävät myös näitä kauniita luontokappaleita.

Harmaa huopa on saatu joskus joululahjaksi kaupungilta ja luonnollisesti se tuo heti mieleen lämpimiä - jopa hikisiä muistoja.

 

19032009202.jpg

  

Lämmöllä

Olohuoneen pöydällä puolestaan pyörii tänään tullut Lämmöllä-lehti, jonka etusivulla hymyilee oikein lämpimästi Idolsista tuttu Nina Tapio. Lehti kertoo sisäsivuillaan hänen energiaremontistaan.

En tiedä hyytyikö Ninan hymy kun hän kuuli että kattila on tullut elinkaarensa päähän ja se pitää vaihtaa, muutoin Tapioille voi tulla kylmä.

 

19032009204.jpg

  

Rakastakaa toisianne

Että lämmin teksti saisi joka tapauksessa arvoisensa lopun, niin se on päätettävä toteamukseen: "Rakastakaa toisianne!"


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini