Kuolin syöpään

Perjantai 20.3.2009 klo 14.00 - Juhani Eilola


Kuolin mahasyöpään

Tytär soitti ja kertoi nähneensä unta että kuolin mahasyöpään. Ei voi sanoa etteikö se yhtään hetkauttanut, sillä olen ollut kaksi kertaa pois töistä mahakipujen takia.

Kaksitoista porttia

Odotin kuulemma pääsyä kuoleman jälkeen eteenpäin jossain odotushuoneessa tai eteisessä. Kun sisään piti päästä kahdestatoista portista, niin päätösten saamiseen meni hetken aikaa. Yhdestätoista portista oli tullut jo myönteinen päätös. Yhtä vielä odotettiin.

Olin sanonut että "Saa nähdä pääseekö siitä, Jumala on ankara Jumala".

Katso tietoja mahasyövästä.

12 porttia Raamatussa

Avainsanat: Uskonto


Kommentit

20.3.2009 22.21  Aatu

Kyllä jos uniin uskoo niin ihminen elää ihmellistä elämää, ainut huono puoli on siinä, että täytyy välillä herätä. Unien selityskirjat ovat hyödyllisiä kirjoja, tekijälleen jos sattuu hyvä tuuri. Unesta toiseen. Aikanaan luulin, että minulla on maha ja närästys vaivoja mutta eihän se niin ollutkaan, minulla oli"vain" sydämessä kammio lisälyötejä, vuorokaudessa n. 27000 kpl, kyllä "helpotti" kun ei ollutkaan närästystä ja mahakin kunnossa, Kurikan lääkärit tosin ehdottivat jo tähystystä ennenkuin Salosen Harri sano mikä vaivaa. Se uni tutkimuksesta.

21.3.2009 14.09  Juhani

Onneksi on olemassa unimaailmakin niin saa kokea jotain sellaista jota muutoin ei ole olemassakaan.

Kertokaapa jotain mieleenpainuvia unia ja sattumuksia vaikkapa unissaan kulkemisen saroilta. Kuinka moni on esim. kiivennyt unissaan kirkon katolle, niinkuin eräs...


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini