Kurikan uusi kaupunginjohtaja aloitti

Maanantai 2.3.2009 klo 21.44 - Juhani Eilola


Hän ei ole Jumala eikä ihmeidentekijä, mutta paras mahdollinen.


Kurikan uusi kaupunginjohtaja Paavo Tyrväinen aloitti työnsä Kurikassa tänään.

Aamukahvi kului Kurikan Yrittäjien, muutamien luottamusmiesten ja kansanedustaja Juha Miedon kanssa ja iltapäiväkahvi henkilökunnan kanssa. 

Henkilökunnalle pidetystä puheesta kuuli selvästi millaisia paineita ja odotuksia häneen on asetettu. Ei varmasti ole mikään helpoin paikka aloittaa - ainakaan jos on lukenut näitä kurikkalaisia blogeja.

Kaikesta päätellen aiempia hyviä johtajia seuraa nyt seuraava hyvä johtaja. Tervetuloa Kurikkaan.

Avainsanat: Kurikan kaupunki


Kommentit

3.3.2009 0.20  Aatu

Millä kriteereillä arvostellaan vanhat johtajat jos ne kaikki luokitellaan hyviksi johtajiksi, "Harri Ollikin on hyvä mäkihyppääjä" onko luokittelu sama, joka toisella hypyllä hyvä joka toiselle kuoppaa kaivaa jne. Muistellen entisiä johtajia, joku piti toimistoa kellarissa ja oli "hyvä johtaja", joku oli ehkä parempi näyttelijä, olis vain aloittanut jo ennemmin näyttämöllä, olis päässy joku hyvä johtaja töihin, mukava johtaja oli mukava johtaja, mutta oliko hyvä johtaja. Tyrväisestä tiedän, on varmasti Hyvä johtaja, miehellä on oikeanmoinen hiusten leikkuu malli.

3.3.2009 7.14  Juhani

Matti Ollilan blogissa on enemmän eilisestä päivästä ja tuosta Kurikan Yrittäjien aamukahvista. Jos se ei olisi ollut työaikana, niin olisin mennyt mukaan, olenhan itsekin yrittäjien jäsen.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini