Jukolan viesti Mikkelissä

Tiistai 3.3.2009 klo 19.58 - Juhani Eilola


Viime vuoden Jukolan viesti Tampereella oli niin mieliinpainuva elämys että Jukolaan on päästävä uudestaan.


aut_5130.jpg

Rasti-Kurikan 6 -joukkue alkaa olla taas kasassa ja kiitän sydämellisesti Heikki Kilpiää, että mahduin siihen mukaan. Alustavasti joukkue ja osuuden viestinviejät tässä:

1. Heikki Kilpiä           12.2 km
2. Jouko Ala-Lipasti     12.6 km
3. Tapani Koppinen      14.8 km
4. Lars Eklund              8.8 km
5. Eero Markkila           8.9 km
6. Matti Latva              11.2 km
7. Juhani Eilola           16.5 km

Kuten lukija arvaakin, niin mitään noista osuuksista ei oikein helposti mennä läpi ilman lenkkeilyä. Matkat ovat vielä pidempiä kun ne juostaan metsissä, soilla ja kallioilla. Ja varsinkin jos rastit ovat hukassa ;-) Kaiken lisäksi osuuksia 1-4 juostaan pimeässä.

Aikani tulee olemaan 3 tuntia 34 min 30 sek. mutta yritän napsia siitä pois niin paljon kuin pystyn. Toivottavasti lähemmäs tunnin ;-) Joukkueen epävirallinen tavoite on olla 999 parhaan joukossa. Se on kova tavoite kun viime vuonna oltiin 1203. Itse olin osuuteni 1095. Sata sijaa pitäisi siis parantaa. Osuuden voittaja Norjan Mattias Karlson meni yli puolta nopeammin ;-)

Opettelin laittamaan jakoon myös traxmeet -palvelun suorituksia. Tässä malli tämän illan lenkistäni. Suorituksesta näkee nopeudet, sykkeen, matkan jne.

Suoritusta saa nopeutettua alareunasta ja karttaa zoomattua vasemmasta reunasta tai siirrettyä hiirellä. Toisessa mittarissa on nopeus ja toisessa syke.

Tämän illan lenkki: Klikkaa tästä ja paina Toista-nappia

Avainsanat: Suunnistus


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini