Jurvalaista osaamista

Perjantai 23.1.2009 klo 18:25 - Juhani Eilola


Jurvalainen osaaminen ja osa jurvalaista identiteettiä täydensi eilen uuden Kurikan kaupunginhallituksen huonetta. Jo uusimistarpeessa olleet kalusteet saivat siirtyä pois upeiden barokkikalusteiden tieltä. Toivon että jurvalaiset esittelevät kommenteissa paremmin tätä tyyliä ja kaikkia muitakin Kurikan Jurvassa valmistettavia kalusteita sekä kertovat mihin voi ottaa yhteyttä jos tyylihuonekaluja haluaa myös omaan yritykseensä tai tupaansa. Tämän blogitekstin kommenteissa jokainen jurvalainen saa mainostaa niin paljon kuin sielu sietää.

Näiden tyylien osalta tarvitsemme vielä Kurikassa sitä yleissivistystä joka Jurvassa taitaa olla joka savussa. Korvaamaton osa Jurvan kunnantalon historiaa on nyt uudessa arvoisessaan käytössä ja jokainen meistä toivoo että sitä historiaa kohdellaan hyvin.

img_2212.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kalustosiirtoja on arvosteltu, mutta minä itse näkisin tämän jurvalaisen yritystoiminnan tervetulleena arvostuksena ja mainontana myös uuden Kurikan puolella. Kun kaupunginhallitus seuraavan kerran istuu uusittuun hallituksen huoneeseen, niin toivottavasti siellä todella ymmärretään millaisia voimavaroja tämän alan jurvalaisessa yritystoiminnassa on. Sen tukeminen, sen mainostaminen ja sen omaksuminen osana Kurikkaa on nyt meidän kaikkien asia.
 

img_2214.jpg


Kommentit

23.1.2009 20:08  Mitä viestitämme, sillä on väliä

Kurikka ei kaikesta huolimatta ole kuitenkaan niin pers`aukinen, ettei olis voinut hankkia uusia kalusteita, jos niin hyväksi nähtiin, ilman "haudanryöstöä"

Itsen kalustaisin Kurikan tilat dynaamisuutta ja vahvaa uudistuvaa tulevaisuudenuskoa viestittävillä moderneilla sisustusteollisuuden tuotteilla.

23.1.2009 20:19  Juhani

On hyvä opiskella viestittämistä ja löytää omasta viestinnästä virheet joita tulevaisuudessa välttää.

Saako Jurvasta kalusteita joita kuvailit?
Antaisivatko ne Kurikasta todellisemman ja paremman viestin ulkopuolisille?

En tiedä mitä Jurvan kunnantalolle on tulossa, mutta jos olen oikein ymmärtänyt niin talo ei tule jäämään tyhjilleen vaan sille löytyy tulevaisuudessa hyvää käyttöä. Toivotaan ettei se tule jäämään miksikään hautamuistomerkiksi vaan aktiivisessa käytössä olevaksi hyötytilaksi.

23.1.2009 21:46  Kts. M. Ollilan blogia

Kun ei osaa itse paljon sanoa, niin pitää lainata hyvällä huumorilla tästä aiheesta ollutta kommenttia, josta on helppo olla samaa mieltä:
Katso Matti Ollilan blogista kommentti
22.01.2009 klo 17:37.
Mukava juttu kun huumorillakin kommentoidaan.

25.1.2009 18:37  Tyylikalusteita

Kuulin, että Jurvan entisellä kunnantalolle on jäänyt vielä paljon tyylikalusteita.
Vieläpä näitä arvokkampia kalusteita.
Hyvä, että vähän hajasijoitetaan.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini