Tunkeutujat pyhällä maalla

Tiistai 20.1.2009 klo 21.50 - Juhani Eilola, Kuvat: Korven Jotokselta 2009


Joskus tekee mieli kirjoittaa jotakin älytöntä... vai tarkoittaako se sittenkin jotakin? Hmm..Olemme saapuneet investointiheimon metsästysmaille. Varoitusmerkit ovat näkyvissä. Pääkalloja puiden oksilla ja metsikössä piiloutuneita hahmoja sotamaalauksineen. Kaikki ovat asemissaan, uskaltavatko tunkeilijat astua yli rajojen? Tunkeutua pyhän budjetin maille ja tulla kirotuiksi ehkä loppuelämäkseen?

img_2441.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Tulikepit, nuijat ja höylät turvanaan tunkeilijat etenevät yli luumäen ja saapuvat pyhälle paikalle. Siellä esi-isien ja edesmenneiden heimopäälliköiden henget yhä kuiskivat äänettömiä sanoja ja pitävät yllä pelkoa sekä antavat näkymätöntä viisautta palvojilleen.

img_2451.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 
Matka jatkuu, kirouksesta ei näy jälkeäkään, taisi olla satua, mystiikkaa, väärin informoitua valetta. Tai ehkäpä henget ovat tällä kertaa suosiollisia ja tunkeilijat saavuttavat tavoitteensa.

Merkkejä on helppo seurata. Kolme lähes loppuun nuoleskeltua kiveä ohjaa tunkeilijoita yhä lähemmäs määränpäätä.


img_2447.jpg
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

img_2414.jpg
Jäljittäjät löytävät epäilyttäviä jälkiä. Ne vievät oikealle, kääntyvät keskelle, kääntyvät vasemmalle ja palaavat oikealle.
Kulkija ei tiedä mihin on menossa ja mistä tulossa.

Metsässä piileskelevät tuntemattomat soturit etsivät uhria. Löytyykö se jälkien jättäjistä vai uusista tunkeilijoista. Joku on ammuttava sillä verenmaku suussa on hirmuinen. Joku saa maksaa hengellään, kuka ja miksi, sitä kukaan ei tiedä, kunhan maksaa.

Merkit ovat edelleen selviä. Kannot on revitty hajalle pitkin matkaa, mikään ei pysy ehjänä. Tästä syylliset ovat kulkeneet. Tunkeilijat, palkkionmetsästäjät ovat kintereillä. Kohta on ratkaisun hetki.

img_2474.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tehtävä on päättymässä ja määränpää näkyvissä. Investointi-intiaanien kota! Puretaan tai poltetaan se maan tasalle, tapetaan kaikki vastustajat ja rakennetaan uusi. Vai riittääkä voima, riittääkö kantti, riittävätkö oravannahat, tulemmeko tunnistetuksi... Vai onko rauhanpiippu oikeampi ratkaisu ? Vai haukuttaisiinko Juhani "omastamielestäänniinviisasniinviisas" Blogisti.

Tähän olemme jääneet, tässä tuijotamme seisovin silmin ymmärtämättä näkemäämme. Minä, Tarinoiva Lammas ja ystäväni Julmettu Voima Ennenjanyt ! Hohhhoijaa!
 

img_2460.jpg

 

 


Kommentit

23.1.2009 18.15  Timo

Terveisiä Vaasasta, tulin tänne vastakäynnille kunhan olin siihen sun kommenttiin vastannut.

Kiitos muuten kehusta, joka tuolla alempana mun kuviin näkyi, Flickrissä on muuten sitten mulla enemmänkin kuvia kuin mitä blogissa näkyy.

Tripuusenmäentietä tuleekin aina silloin tällöin ajettua vaihteluna vanhaatietä ajamiselle, kun vanhempiani siinä pankilla käyn kattomassa.

Ja sitte huomasin vieläpä mun pikkuserkun sun oikealla puolella tuolla kauempana olevassa 70-luvun kuvassa. :-)

23.1.2009 20.01  Juhani

Mistä sellainen 70-luvun kuva löytyi?

Sun blogi ja tuo Kropsua eväänä ovat erilaisia ja piristäviä blogeja. Minä ja Matti pakataan pysyä liian tylsissä aiheissa, tai ei tylsissä vaan liian samanlaisissa. On hauskaa välillä katsoa noita hienoja kuvia maailmalta.

Onko muuten Anssi sun serkku?

24.1.2009 0.32  Timo

Laskeskelin vain vauhdilla, että se sun Juhan vieres seisominen olis tuolloin otettu?

Mulla on kyllä kans jäänyt aika samanlaisiin aiheisiin, ei meinaa ehtiä käyttää aikaa blogiin, niin tulee laiskuuttaan heitettyä vaan kuvia koko ajan. Ennen jaksoin kirjoitella muutakin.

Ainakin ton niminen mun pikkuveli hoitaa meidän kotitilaa siinä kalinanmäes.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini