Ennustus Obamasta (K18)

Sunnuntai 28.12.2008 klo 20.30 - Juhani Eilola


Sain äsken sähköpostia joka kertoi Scott Walkington-nimisestä henkilöstä. Tämä henkilö kuoli maaliskuussa 2001 ja todettiin kliinisesti kuolleeksi. Hän oli kuolleena 7,5 minuuttia jona aikana hän kertoo saaneensa sanoman Jeesukselta kerrottavaksi meille täällä oleville.

Ennustuksen pääkohdat

Scott Walkington on vakuuttunut siitä ettei Obama vanno virkavalaansa, koska hänelle kerrottiin että hänen tuntemansa presidentti Bush on Yhdysvaltojen viimeinen presidentti. Tammikuulla 2009 ilmenee jokin Scottille tuntematon ongelma joka estää virkavalan vannomisen. Nykyinen presidentti on pakotettu jatkamaan virassaan kunnes kyseinen ongelma saadaan ratkaistua.

Em. ongelmasta johtuen Yhdysvalloissa puhkeaa väkivallan aalto. Joukkoja ympäri maailmaa vedetään kotiin, mutta se ei tarkoita maailmanrauhaa.

III Maailmansota puhkeaa koska Bushia pidetään syyllisenä maailman ongelmiin. Ohjuksia putoaa kaikkialle Yhdysvaltoihin ja maa tuhotaan.

Yksi maailmanhallitus ja antikristus saavat vallan.

Scott Walkington painottaa olevansa viestintuoja ja näiden tapahtumien olevan merkkejä tempauksen läheisyydestä.

Mitä tästä on ajateltava

Ensiksikin teksti sisältää muutamia termejä, joita suurin osa kuulijoista ei ymmärrä. Tällaisia termejä ovat ainakin maailmanhallitus, antikristus ja tempaus.

En aio siirtyä pelkästään uskonnollisen blogin kirjoittajaksi, joten käsitellään noita termejä joko joskus tulevaisuudessa kun niistä tulee jossain muussa yhteydessä ajankohtaisia tai sitten sähköpostitse.

Toiseksi ennustus on hyvin pelottava ja tekisi mieli tyrmätä se suoralta kädeltä jonkun sekopään mielikuvituksen tuotteeksi. Historia kuitenkin estää, koska liian monta totuuden puhujaa on kivitetty. Tämä on pakko käydä läpi. Tehdään se yhdessä blogin lukijoiden kanssa, koska vuoden vaihteeseen on aikaa vain muutama päivä ja tätä ennustusta levitetään juuri nyt kaikkialla maailmassa.
Suuri osa ihmisistä olisi kuullut tämän joka tapauksessa.

Kolmanneksi

Me voimme saada tämän selväksi. En usko että kenenkään tarvitsee jäädä minkäänlaisten pelkojen valtaan tulevaisuuden suhteen. Ehkäpä Kurikan vuoden 2009 talousarvio oikeasti on tätä vakavampi ongelma. Tällainen kontrasti vain helpottaa sen ymmärtämistä miten hienosti Kurikan asiat todella ovat.

Onko tämä totta ? Toteutuuko tämä ?

Siinäpä pulma! Walkington vaikuttaa hyvin uskottavalta. Jokainen voi itse kuunnella häntä Youtuben videolta osoitteessa:

http://www.youtube.com/watch?v=dR2XEeoK-A8 

Tässä on ratkaisu: 

"...kun profeetta puhuu Herran nimessä, ja kun se, mitä hän on puhunut, ei tapahdu eikä käy toteen, niin sitä sanaa Herra ei ole puhunut; julkeuttaan se profeetta on niin puhunut; älä pelkää häntä." 5.Moos.18:22


On helppo palata nyt edelliseen blogitekstiin: Fundamentalistille ratkaisu on helppo. Voisin luetella yhden valtakunnallisen vääriä ennustajia joita en kuuntele enkä toivo muidenkaan kuuntelevan. Walkington liittynee heihin viimeistään tammikuulla, mutta koska en ole varma niin:

Nyt haluaisinkin valjastaa kaikki asiasta innostuneet jahtaamaan Scott Walkingtonin toteutumattomia ennustuksia. Mitä muuta hän on kertonut. Onko se toteutunut? Onko joku asia jäänyt toteutumatta? Aloitetaan väärän profeetan metsästys!

Jos jotain todellista löytyy, saamme unohtaa tuonkin. Jos mitään ei löydy, joudumme odottamaan Obaman virkavalaan saakka. Sen jälkeen me voimme joko pysyvästi unohtaa Walkingtonin tai kuunnella häntä tarkemmin. Nyt metsästys käyntiin. Ja kaikki skeptikot ja ateistit arvostelemaan Walkingtonia ! Nyt on tilaisuus joko loistaa tai kerätä kuumia kiviä pään päälle.

Avainsanat: Uskonto, Ennustus


Kommentit

28.12.2008 21.14  Larvasta

10. Niilo Yli-Vainio yli-vainiolaisen herätyksen aikana 1977-1981

Voi Suomi rukka, minä aina sanon etten voi kaikkea kertoa, Kekkoselle jo kirjoitin kirjeen ja sille kerroin mitä tiedän: että Suomi siltä kohtaa kuin kerroin ja mihin kotona nuppineuloilla karttaan merkkasin, tullaan vinosti leikkaamaan halki, idästä alempaa ja ylös pohjoisemmas poikki vinosti ja antamaan pois se ylempi osa.

28.12.2008 21.28  Juhani

Oli vähän pelottavaa itsellekin laittaa tämä blogijuttu jakoon. Mutta yritän nyt yhden kerran käsitellä myös tällaista asiaa kun se sähköpostissa asken tuli. Saa nähdä millaista palaute tällaiseen aihepiiriin on. Joudunko loppujen lopuksi poistamaan koko jutun.

Seuraava aihe voisi olla sitten vaikka parisuhteesta niin ei mennä liian syvälle synkkyyteen. Tämä ei nimittäin ole sellaista myönteistä ajattelua jota olen peräänkuuluttanut. Aina pitäisi olla kirkas tulevaisuuden toivo. Tämä ei ole omiaan sitä kirkastamaan.

Obama vannoo virkavalansa 20.1. ja toivon että tämänkin blogitekstin lukijat oppivat sen ettei kaikkea tarvitse kuunnella. Kokemuksen perusteella uskon että virkavala tullaan vannomaan,
mutta aika tuon näyttää ellei sitä ennen kukaan paljasta mitään vakavaa.

28.12.2008 21.41  Juhani

Väliin vähän huumoriakin. Skepsiksen sivuilla tätä blokitekstiä kommentoitiin mm. näin:

"Tempaus on painonnoston toinen suoritus. Se toinen on työntö. "

28.12.2008 22.10  Juhani

Jatkan toistaiseksi itse. Skepsiksen sivulla esitettiin linkki mielenkiintoiselle sivustolle. Kannattaa todella tutustua.

Paina nimilinkkiäni niin löydät listan maailmanlopun ennustuksien aikamääristä joista osa on vasta tulossa.
Linkistä löytyvät myös ohi menneet ajat vuosien varrelta.

Toivon toisaalta että luettelo antaa rauhaa sellaisille jotka seuraavat erilaisia ennusteluja, mutta vakavuutta ei myöskään pidä unohtaa.

29.12.2008 11.39  Piz...

Laitetaan lisää vettä myllyyn:
http://prophecy.org/1934pro.htm
http://prophecy.org/1935pro.html

29.12.2008 13.21  Minä

Pelkästään haitallisia tuollaiset pelottelut.

29.12.2008 19.44  Juhani

On ne... varsinkin jos ovat vääriä. Mutta mitä sitten jos sattuukin joskus niin että vastaan tuleekin oikea... se jota Johannekset ovat odottaneet... entä jos Elias ja Mooses palaavat...

Yritän nyt laittaa tästä lähin kaikkiin vähänkin pelottaviin juttuihin K-merkinnän.

Tuo prophecy.org saattaa olla vakavammin otettava kuin Scott.

29.12.2008 20.53  Juhani

Nimestäni klikkaamalla pääsette lukemaan mitä mieltä skeptikot ovat tästä aiheesta.

8.1.2009 19.03  KTS

Obama vannoo virkavalansa 20. tammikuuta ja taas on yx vempulaprofeetta roskixessa kuten pitääkin. HÄHÄHÄHÄÄÄÄ!!!!

12.1.2009 16.54  James

Asiaa sivuten - musta aukko ja vuosi 2012:

http://www.indiadaily.com/editorial/10106.asp

http://www.youtube.com/watch?v=XAtgPaggeTM

17.1.2009 15.01  Juhani

Nyt on 17.1. eikä vielä ole näkyvissä mitään syytä miksi Obama ei vannoisi virkavalaa ensi tiistaina. Jos siihen löytyy joku syy, niin ainakin se on hyvin äkkiä syntyvä.

18.1.2009 20.13  Firefox

Vanhan liiton aikana tuollaiset väärät profeetan kivitettäisiin.

Nyt heitä palvotaan.

20.1.2009 20.56  Tomppa

Oho. Eipä tainnut toimia LOL!!!

21.1.2009 8.33  Realisti

Taas meni profeetan ennustus kiville. Samanlaisia ennustuksia on siellä isossakin kirjassa ja metsään on nekin menneet yksi toisensa jälkeen. Kaikenlaiset uskovaiset yrittävät näillä ennustuksilla saada itselleen yksinkertaisia ihmisiä kannattajikseen. On todettava siitä isosta kirjasta, että senkin ovat ihmiset kirjoittaneet, mutta joku on keksinyt muuttaa sen "Jumalan sanaksi". Mustalainen sanoo; "niitä petetään, joita saadaan ja niitä saakin pettää".

22.1.2009 0.21  Juhani

Kyseinen profeetta menetti profeetan statuksensa. Tällainen ihminen puhuu näin vain siksi että häntä pidettäisiin Jumalan lähettiläänä. Hän haluaa olla jotakin suurta jota toiset ihmiset kuuntelevat ja ihailevat.

Mutta Realistin kanssa olen rajustikin eri mieltä. Raamatussa ei ole tällaisia samanlaisia ennustuksia. Ei myöskään ennustuksia jotka eivät olisi toteutuneet ellei niitä ennustuksia lasketa jotka toteutuvat tulevaisuudessa.

Esim. seitsemästä juutalaisten juhlasta jotka ovat esikuvia kristinuskosta (esim. pääsiäinen) viisi on saanut vastineen kristillisessä kirkossa samoina päivinä kuin esikuvansa. Seitsemäs ennustus ei ole toteutunut koska sen kerrotaan toteutuvan kaukana tulevaisuudessa. Ainoa toteutamaton juhla on pasuunansoiton juhla, joka on vuosittain joka elokuu.

Mutta siinä olet oikeassa että sekä Raamatun että kaikenlaisten muidenkin vanhojen uskontojen pyhät kirjat, mytologiat ja jopa Dänikenin kirjat luovat uskomuksia ja tulkintoja joiden avulla ihmisiä hallitaan ja ohjataan uskomaan huijareita. Motivaationa on usein hallinta, raja tai naiset.

Joskus ihmetyttää todella miten tällaisille saarnaajille, guruille ja jopa poliitikoille löytyy opetuslapsia jotka jatkavat toistella näiden erinomaisuutta ja antaa jopa omaisuuksia heidän tarkoituksiinsa. Eikä se auta vaikka profeetta erehtyisi. Erehdyksiäkin aletaan pikku hiljaa sallia enemmän ja enemmän.

Arvostelijoiden kimpussa ollaan heti joukolla niinkuin haaskalle tuleva hyeenalauma.

Aivan ihme juttuja. Täytyy toivoa että se kristillisen maailmankatsomuksen kuva persoonallisesta ja ainutkertaisesta yksilöstä säilyisi ihmisen sisällä. Laumasieluisuus on este kaiken uuden kehittymiselle.

Mutta voisit ehkä antaa esimerkin jostain Raamatun ennustuksesta. Ei väittelyn vaan keskustelun herättämiseksi.

Jokainen yksilö joka ei ole toisen sätkynukke, ajattelee omilla Jumalan luomilla aivoillaan. Ei sellaista ihmistä uskonnolla petetä yhtään sen helpommin kuin taloudessakaan. Jopa identtisillä kaksosilla voi olla erilainen maailmankatsomus. Siinä mielessä tuo sitaatti on hiukan kyseenalainen.

23.1.2009 9.05  Realisti

Raamatun ennustuksista;
Siellä kerrotaan, että se Jeesus tulee maan päälle takaisin. Joskus takavuosina oli monen heinäladon seinässä mainos "Jeesus tulee pian, oletko valmis". Mutta eipä ole miestä näkynyt, ei kyllä myöskään ladonseinämainoksia.
Sitten sielä luvataan, että kaikki kuolleet nousee haudoistaan eli ns "ylösnousemus". Jalasjärvelläkin eräs isäntämies halusi hautapaikan hautausmaan portin pielestä, jotta pääsisi ensimmäisenä jatkamaan maatöitään. Ei ole rumihia näkyny kuokkimassa. Sitten on jotkut lahkolaiset ennustaneet useita kertoja maailmanlopun tulevaksi tiettynä päivänä. Ovat raamatusta löytäneet tämmöisiä tulkintoja. Ei ole vielä maailmanloppua näkyvissä.

23.1.2009 18.58  Juhani

Olet kaikissa kolmessa väitteessä aivan oikeassa. Otan tämän aiheen yhden päivän blogiaiheeksi. Palaamme siis asiaan ja käsittelemme asiaa realistisella tasolla.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini