Poliittista blogittelua

Perjantai 12.12.2008 klo 1.29 - Juhani Eilola


Olen kirjoittannut nyt osan blogitekstistä "Kurikka perkeleitten silmin." Huvittaa ja naurattaa vaikka poliittinen tilanne on vakava.

Jos uskaltaudun jossain vaiheessa julkaisemaan tuon ensimmäisen osan niin nyt kaikkien on pakko hyväksyä teksti eräänlaisena poliittisena satiirina tai kirjallisena leikittelynä vakavilla asioilla.

Hyvää yötä ja huomenta....

Kerro tämän päivän ilonaiheita ja tuo hyvää mieltä kaikille.

Avainsanat: Sekalaista


Kommentit

12.12.2008 21.18  Juhani

Kenelläkään ei tainnut olla aihetta iloon. Sen sijaan tuossa toisessa blogissa on täysi sota päällä. Nimilinkistäni pääset katselemaan sinne.

Itse ajattelet että olisi raskasta elää jos vihollisia olisi koko kylä täynnä. Riittää kun sellainen on kotona - rakas vihollinen ;-)

12.12.2008 22.02  naisoppilas

Suoranaista vihollisuutta ei siellä minusta ole.... Kunhan kuohutaan. Keskusta ja kokoomus ovat ajautuneet nuottasille joka lakkaa kyllä maanantain jälkeen.
Rauha maahan, ihmisille hyvä tahto. Joulurauhaa toivotellen Juhanin lukijoille.

ps.itse tunsin iloa tänään vahvasta ystävyydestä, narisevasta höttööslumesta, hyvän näköisestä miesopettajasta ja niin edelleen...

13.12.2008 1.14  Juhani

Kiitos... vaikka minä en ole se miesopettaja. Mutta nyt on uusi päivä ja toivottavasti lisää uutta hyvää tahtoa ja paljon ilon aiheita niinkuin nyt minulla poikani häät.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini