Aivan ensimmäiseksi

Perjantai 26.10.2012 klo 6.29 - Juhani Eilola


96uus.jpgVaalipäivä alkaa olla niin lähellä että sitä ennen ei ehdi montaa tekstiä kirjoittaa. Nyt voisi harjoitella valmiiksi kiitospuhetta. Kiitoksen antaminen kun on uskomattoman vaikeaa.

Aloittaisinko näin:

"Aivan ensimmäisenä haluan kiittää niitä kahta jotka ovat antaneet minulle äänensä..:"

Vai näin:

"Aivan ensimmäisenä haluan kiittää äitiä ja isää, jotka ovat tehneet tämän mahdolliseksi..."

Vai:

"Aivan ensimmäiseksi haluan kiittää kaikkia kampanjaani osallistuneita. 300-henkinen tiimini teki hienon kampanjan, mutta kaksi ääntä ei tällä kertaa riittänyt jatkoon."Tämä kappale ei taida sopi kiitoskappaleeksi, mutta tämä jo aikaisemminkin lainaamani video on aika hauska. Siinä syntymäpäiväkakun tekijä on muistanut väärin kynttilöiden määrän. Älä sinä muista väärin kun menet äänestämään ! Se on tosiaan 96 eikä päinvastoin!

Avainsanat: Vaalit


Kommentit

26.10.2012 9.40  Ennustus

Arvio: 96:lle ääniä 112

26.10.2012 15.20  Juhani

Tuollaisella äänimäärällä tulisi valituksi, mutta sen mitä itse olen kuunnellut ihmisiä, niin aika moni tekee valintaansa minun ja Juha Miedon välillä. Ainakin kristillisistä monet jättävät äänestämättä entiseen tapaan vaaliliiton takia. Toisaalta vaaliliitto tuo varmasti myös lisä-ääniä kristillisille ainakin kokoomuksesta. Ennustan itse että Juha saa näistä vaihtoehtoäänistä valtaosan ja realistisin laskemani äänimäärä itselleni on 59 ääntä, joka on siinä ja siinä.

26.10.2012 17.11  Juhani

Toisinsanoen uskon että Juha menee ja ansaitseekin mennä valtuustoon aika suurella äänimäärällä.

26.10.2012 21.58  Nopeutta palvelimeen,, please

Onko Hakukaista hidas vai mistä johtuu, että sun blogisi etenee hitaasti, vai onko sillä taattu hidas lukuaika.

26.10.2012 22.08  Juhani

Yritän löytää jostain asetuksen ettei blogisivulle latautuisi noin montaa blogitekstiä kerrallaan. En vain löydä sitä. Jos tulee yhteen blogitekstiin kerrallaan, niin homma skulaa nopeammin. Ei syynä ole se että palvelin olisi hidas tai täynnä. Tämä toimii samalla palvelimella kuin esim. Matti Ollilan blogi, mutta useita Youtube-linkkejä samalla sivulla hidastaa rajusti latautumista. Mutta jos saisi vaikka vain Koiviston blogin tyyliin esim. viisi tekstiä kerrallaan, niin olisi tämä nopeampi.

26.10.2012 22.40  Juhani

En kyllä keksi mistä noita blogitekstejä voi vähentää. Pakko laittaa kysely!

26.10.2012 22.42  Juhani

Kävin laskemassa Matti Ollilan jutut yhdellä blogisivulla. Sama määrä eli 20.

26.10.2012 23.02  aatu

Juhani, sinun kauppaama ostakaa Kurikasta ei toimi Tyrväisen ja kaupungin lahjan annis, otti oikein pahasti silmään Kurikkalehdessä Tyrväisen ojentama lahja ministerille JOKIPIIN PELLAVAN siis JALASJÄRVISEN firman tekemä tuote. Eikö nyt sentään Kurikastakin löytyisi laadukkaita lahjoja, olihan sielä joku kilpailukin jostain lahjaideasta. Voi pyhä sykkyrä mikä kaupunginjohtaja!!!!!!!!!!!!!!!

26.10.2012 23.10  Juhani

En tiedä miksi tuollaiseen tuotteeseen on päädytty. Tuo on aika vanha tuote ja nyt olisi helppo siirtyä esim. jurvalaiseen osaamiseen. Olisikohan tuossa pellavassa jotakin sellaista taustaa että sitä vaikka tuotettaisiin Kurikassa erityisen paljon tai jotain. En tiedä, mutta olen samaa mieltä että oma tuotanto se on lahjan arvoista!

26.10.2012 23.14  Juhani

Meillä on muuten myös esim. lompakoita ja korttikukkaroita. En ole koskaan katsonut missä ne on tehty. Toivottavasti Kurikassa. Mutta olen joka tapauksessa "osta kurikkalaista" -aatteen vahva kannattaja. Kurikkalainen yritystoiminta tässäkin syhteessa kunniaan! Otetaan puheeksi nämä asiat.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini