Kiihkoilijat !

Maanantai 22.10.2012 klo 23.27 - Juhani EIilola


Ei tippaakaan kiinnosta !

"Mua ei politiikka kiinnosta, se on kiihkoilijooren hommaa. Mulla on yrityksen kans tarpeheksi tekemistä. Pitääs se kaupunginki toiminta vain äkkiä yksityistää niin ei tartte politikoora!"

"Mua ei politiikka kiinnosta, se on katehien hommaa. Jyväjemmariilla on aikaa istua sellaasis kokouksis kun ne ei tee töitäkään. Tuos ne vain ajeloo edestakaasin toinen toistansa kovemmilla konehilla yhteiskunnan tuella!"

"Mua ei politiikka kiinnosta, samat naamat sielä päättää meirän asioosta vuoresta toisehen. En mee eres äänestämähän enkä muista koska viimeksi äänestin."

"Mua ei politiikka kiinnosta, sielä vain nostetahan kovia kokouspalakkioota ja kunnan isokenkääset seurusteloo ja matkuisteloo kravatit kaulas ympäri maailmaa. On mua pyydetty monta kertaa eherokkaaksi, mutta en minä lähäre! Siinä vain työtki kärsii eikä jää yhtää vapaa-aikaa."

"Mua ei politiikka kiinnosta, ei Jeesuskaa politikoonu eikä äänestäny! Se on maallista touhua. Meirän pitää palio ennemmin huolehtia vanhuksista, sairahista ja lapsista."

"Mua ei politiikka kiinnosta tippaakaan, on se niin tyhymien touhua. Tottahan ne saa vielä tärvättyä ne osakkehekki johonki. Valittis sinne sellaasia jokka osaakin jotaki. Joka paikas pitääs olla itte!"

Sokea sokeaa taluttaa!

Aina sitä on helppoa sivusta huudella vaikka se huutelu yleensä osoittaakin huutelijan omaa tyhmyyttä. Voihan olla että näissä huuteluissa on joskus perääkin, mutta osoittaa se enemmän yleistä ihmisten keskinäisen arvostuksen puutetta.

Poliitikot eivät ole mitään, yrittäjät eivät ole mitään, virkamiehet eivät ole mitään, jyväjemarit eivät ole mitään, paskahaalarimiehet tai eläkeläiset eivät ole mitään, karavattimiehet ei mitään ja naiset eivät sovi niin mihinkään muualle kuin hellan ja nyrkin väliin.

9666.jpgOpetettaisiin edes tulevat sukupolvet kunnioittamaan toisiaan ja vanhempiaan, niin ettei tämä kateuden ja itsekkyyden kierre jatku! Mutta nyt mennään ensin vaaliuurnille ja hoidetaan se asia pois alta ettei tarvitse sanoa että taas valitsivat ne samat naamat valtuustoon!

Vaikka mikään ei olisikaan mittään?

Avainsanat: Vaalit


Kommentit

23.10.2012  Hymynaama väärinpäin

Kyllä oli tuttuja lauseita.

23.10.2012 0.19  Äänes

Totta tosiaan. Olet tainnu kuulla nuo itekin!

23.10.2012 1.13  Asenteet pitää laittaa kohdalle

onneksi tuo on ironia. pelästyin jo että olit tosissasi.
Tuossa on monta tuttua asennetta

23.10.2012 6.53  Juhani

Niin. Nykyään mikään ei ole mitään riippuen siitä keneltä kysytään. Silti kaikki noista luetelluista ryhmistä ja ammateista ovat tämään maan tukipilaeita.

23.10.2012 11.30  Jemmaaja

Meillä on suvussa kaksikin tuollaista tapausta. Me ei olla mitään kun ollaan niitä jyväjemmareita.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini