Itkumuuri Kurikan torille

Tiistai 12.6.2012


hadrianus.jpgRooman keisari Hadrianus antoi aikoinaan puoliksi kai säälistä juutalaisten käydä rukoilemassa itkumuurilla.

Nyt jos kuntauudistus toteutuu, niin kannattaisi varautua itkumuuri-investointiin. Se voitaisiin rakentaa Kurikan torille esim. vanhasta kaupungintalosta irrotettavista julkisivuelementeistä.

 


Kommentit

27.6.2012 22.59  Anne Kuusinen

Anne Kuusinen Kyllä sitä itkumuuria tosissaan tarvittaisiin Kurikassa. Kurikan alamäkeä kaukaa seuranneena, ihmettelen kunnan päättäjien kyvyttömyyttä kehittää Kurikkaa. Kaikki tärkeät toiminnot on annettu Seinäjoelle, poliisista lähtien, työvoimatoimisto, verotoimisto ja mitä vielä. Pankaa viralta ne kaupungin virkamiehet ja vaihtakaa kaupunginjohtajaa.

27.6.2012 22.59  Anne Kuusinen

Kyllä sitä itkumuuria tosissaan tarvittaisiin Kurikassa. Kurikan alamäkeä kaukaa seuranneena, ihmettelen kunnan päättäjien kyvyttömyyttä kehittää Kurikkaa. Kaikki tärkeät toiminnot on annettu Seinäjoelle, poliisista lähtien, työvoimatoimisto, verotoimisto ja mitä vielä. Pankaa viralta ne kaupungin virkamiehet ja vaihtakaa kaupunginjohtajaa.

30.6.2012 17.04  Kauno Kyvykäs

Anne Kuusinen ei taida ymmärtää, jotta ne on nämä Suomen vallassa olevat Stalinistit, jotka palvelut Seinäjoelle siirtävät.
Kurikkaanhan ollaan rakentamassa itkumuuria, keskelle kylää tulevien puskikkojen keskelle ja kalliilla.

4.7.2012 22.47  Onnea vaalissa

Voisiko Anne Kuusinen kertoa, mikä osuus tai vaikuttavuus kunnan päättäjillä on vaikuttaa hänen mainitsemiensa palvelupisteiden säilymiseksi Kurikassa. Nuohan ovat kaikki valtion palveluja ja sen hallussa ja vallassa.
Luvalla sanoen suhtaudut Anne äärimmäisen tietämättömästi asiaan.
Viraltapanojen sijasta sinä voist ensi vaaleissa ryhtyä päättäjäksi. Uskon että kaikki piuolueet ovat erittäin kiinnostuneita noinkin kyvykkäästä henkilöstä.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini