Katson peiliin ja kuiskaan "I love You"

Maanantai 28.5.2012 klo 20.03 - Juhani Eilola (Jukka-Poika, Teppo Nuorva)


Hullu-Heikin kanssa kahvipöydässä

Kyllä minä silti Hullu-Heikin samaan kahvipöytään annan tulla. Tässä tapauksessa Hullu-Heikki on ortodoksinen kirkkoisä Maksimos Tunnustaja joka eli joskus 1500 vuotta sitten. Hän ei pitänyt tipan tippaa itserakkaudesta, koska se oli hänen mielestään kaikkien päähimojen äiti!

Päähimot Hullu-Heikin tapaan: vatsanpalvonta, rahanhimo ja turhamaisuus.

Hullu-Heikki puhuu levottomia. Vatsanpalvontaa seuraa haureus ja Petri Nygårdin musiikki, rahanhimoa ahneus ja hyvävelijärjestelmä sekä turhamaisuutta ylpeys ja minä itte!

Keskeytän Hullu-Heikin tähän, koska nyt hän väittää että "se joka on kiintynyt maallisiin, kaipaa herkullisia ruokia, lihan himon tyydyttämistä, ihmiskunniaa, varallisuutta tai muuta sellaista." Aika pahan pisti sillä pakko on tunnustaa että olisi kiva jos tässä iässä olisi jo vähän varoja ja ainakin herkullista ruokaa mutta sitä ei liikaa.

Ikä tulee vastaan maailman valtatiellä. Eilen asennutin itselleni nastahampaan ja joka päivä jää enemmän hiuksia kampaan. Ikä alkaa pudotella vanhan miehen tielle fyysisiä esteitä. Pulssi juuri ja juuri löytyy kaulavaltimosta ja kitaraa soitettaessa  löytyy enää yksi nivel kitaran ja ranteen välistä. Maailmasta tehty pallo alkaa kiertyä jalkaan ja muutenkin masentaa kun päivän lehti heittää vanhuksen joka aamu uusiin sotiin. Eikö talvisodassa ollut tarpeeksi?

Mutta joku jossain sanoi joskus: "Rakasta lähimmäistä niinkuin itseäsi!" Onkohan sittenkin hyvä katsoa peiliin ja sanoa: "I Love You". Ken tietää?


Kommentit

27.5.2012 16.22  Kauno Kyvykäs

Eipäs Juhani kähvelletä Kunnon Kenttäsihteerin sanontoja. On erittäin halpamaista seata Kunnon Kenttäsihteerin ylintä alttaria, näin Jumalattomaan blogiin, jossa mainitaan sana hullu, hyi, hyi sinua Juhani pilkkaat pyhiä arvoja.

28.5.2012 20.13  Juhani

Hullu-Heikki taisi olla Teppo Nuorvan idea ;-)

29.5.2012 1.44  mä

Älä juhani enään sitä petriä mollaa. Eiköhän sen järjestävän tahon tule katsoa mitä soittaa. Ei se ole laulajan vika.

29.5.2012 7.31  Fani

Puhu vain Juhani suoraan niinkuin olet puhunutkin kun niin puhuu Petrikin. Ota pois jos tämä video menee liian pitkälle. Näitä ei tarvitsisi esittää edes aikuisille, mutta ilman esille ottamista kukaan ei ymmärrä tällaisia lasten kasvatusta olevan olemassakaan. On aika rajoittaa kodeissa netinkin käyttöä ja keksiä muita harrastuksia.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini