Positiivareita

Tiistai 28.2.2012 - Juhani Eilola


2012-02-27-053edit.jpg
Aurinkoiset helmikuun päivät päättyvät auringonlaskuun ja harsomaiseen usvaan. Korvenkylä näyttää satumaiselta.


Kurikan markkinointi

Aina välillä tulee mieleen halu kerätä Kurikan esilläpitämistä varten vapaaehtoisten positiivisten ihmisten joukko. Tuosta ylläolevasta kuvasta saa esille toisenlaisiakin näkökulmia jotka eivät samalla lailla innosta jakamaan niitä postikorteissa. Aurinko ja kuu hymyilevät toisilleen. Tähtitaivasta vasten eilen näkyi kun revontulet tanssivat tummalla taivaalla.

Ihmiset ahmivat silmillään kauneutta. Aina ei kannata kertoa sitä toista näkökulmaa että ulkona on 30 astetta pakkasta ja kaikki putket ovat jäässä eikä auto lähde käyntiin. Tällainen valokuva antaa vieraalle paljon miellyttävämmän ja romanttisemman kuvan elämästä Kurikassa. Jokainen kyllä tietää muutenkin sen että elämässä on ongelmia. Näillä yleismaailmallisilla ongelmilla ei kannata Kurikkaa markkinoida. Olisi joskus hienoa löytää yhteen porukkaa joka suorastaan kilpailisi siinä miten myönteisesti Kurikkaa/Jurvaa kukin onnistuu pitämään esillä mediassa.

Tähän ehkä sopii nyt Teräsbetonille harvinainen musiikkilaji, balladi kaukaisista tulista. Youtubessa pystyt halutessasi seuraamaan myös sanoja.

Kiitos

Kiitos on tärkeä ja myönteinen sana. Seuraava Kristiina Wheelerin musiikkivideo on kyllä tosi positiivinen vaikka onkin negatiivinen. Olen huvittanut sillä itseäni muutaman kerran ja nyt huvitan teitä. Eräällä ystävälläni on ihan samanlainen ääni kuin Kristiinalla. Hänkin on positiivinen ihminen - jopa nimeään myöten - Ilona! Voisitkin olla se kolmas ihminen positiivareissa!


Kommentit

6.3.2012 14.04  Ilona seppälä

Positiivisia savumerkkejä täältä Hakunin tiipiistä :)


T:pocahontas

6.3.2012 22.25  Juhani

No näkyihän ne sinne ! ;-)


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini