Raskasta tulta maasta ja taivaasta

Torstai 16.2.2012 - Juhani Eilola


Sain eilen rajunpuoleisen puhelun. Raskasta tulta. Kun ihminen on saanut jotakin päähänsä, niin hän joskus ihan aidosti luulee olevansa oikeassa. Ei kukaan ole täydellinen, en minäkään, mutta onneksi ehdin laskea kymmeneen ennenkuin sanoin mitään. Ja onneksi oli useita tunteja aikaa viilentyä ja kerätä voimia itsehillintään.

Taistelu itsehillinnästä on voitettu.
On Porilaisten marssin aika!


Kasapäin hienoja asioita

Elämässä on kasapäin hienoja asioita. Kun saa olla terve. Kun saa asua maassa joka rakastaa rauhaa. Kun on ruokaa ja katto pään päällä. Kurikassa meillä on vielä enemmän - monin verroin hienoja asioita.

Hieno asia on sekin jos osaamme asettua niidenkin asemaan joilla asiat eivät ole yhtä hyvin. Muistaa köyhää ja sorrettua. Tietääkö kukaan miksi Sodoma hävitettiin?

"Katso, tämä oli sisaresi Sodoman synti: ylpeys, leivän yltäkylläisyys ja huoleton lepo hänellä ja hänen tyttärillään; mutta kurjaa ja köyhää hän ei kädestä ottanut."

Säilyykö Kurikka?

Uusi päivä vanhan jälkeen

Eilen oli huono päivä. Mutta tänään torstaina voi olla toisenlainen päivä ! Tämä seuraava kappale naurattaa mutta myös riemastuttaa aidosti vieläkin. Ystävämme Lasse Heikkilä!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini