Hymyileviä kasvoja

Perjantai 17.2.2012 - Juhani Eilola


Selaan olohuoneen lehtihyllyä. Kurikasta on viime viikkoina ollut vaikeaa löytää positiivisia, ainakaan maakuntaan saakka yltäneitä uutisia ja hymyileviä kasvoja. Vai ovatko toimittajat olleet haluttomia löytämään tai sitten vain kykenemättömiä kirjoittamaan niistä.

Onneksi lehtien joukossa oli myös Kotivinkki, jonka sivuilla Iina Kuustonen hymyilee. Hän ei ole kurikkalainen, mutta hän esittäytyy niin iloisena ja valloittavana että lukijakin virittäytyy positiivisesti. Tunnen Pro Fiden ajalta Iina Kuustosen isän. Roudasin sata vuotta sitten pariin otteeseen heidän kamojaan. Mikko nauratti jo silloin ja naurattaa nytkin sarjassa Hyvät ja huonot uutiset. Ilo, nauru ja hyvä tuuli periytyvät ainakin tuossa perheessä.

Vai tarttuvatko ne vain pisaratartuntana?
Laitetaan tämän päivän blogiin nauruvirukset peliin!


Hauskuuttajia

Iina tunnetaan juuri nyt parhaiten putouksen Jani-Petterinä. Mutta laitan tähän seuraavaksi hänen viime vuotisen ironisen Kauniit ja lohkeat -kuvauksensa Sui-Hinginä.


Hyvät ja huonot uutiset

Nelosella tulee uutta sarjaa jossa on mukana Mikko Kuustosen vieressä hauska vaikkakin usein vakavailmeinen naiskoomikko Pirjo Heikkilä. Yritin etsiä hänestä niitä hauskoja hetkiä jotka ovat jääneet mieleeni, mutta en löytänyt. Sen sijaan löysin hänen esiintymisensä Kelan työntekijöille Studio Pasilassa. Kyllä hän tästäkin saa hauskia hetkiä irti vaikka onkin vakavaa asiaa. Mikä voisi olla vakavampaa kuin KELA:n toiminta? Korkeintaan Kurikan tonttikaupat, joista niistäkin silti toimittajat laativat hauskoja fiktiivisiä tekstejä..


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini