Viinapiruja ja ääniä

Lauantai 7.1.2012 - Juhani Eilola


Valveunta

Näin joskus unta siitä, että olin tärkeässä palaverissa kokoushuone 1:ssä. Kesken puheenvuoron heräsin ja ymmärsin tilanteen, mutta en ollut varma ymmärsinkö sen oikein. Niinpä pidin oman puheenvuoroni varmuuden vuoksi loppuun. Naurattaa vieläkin mutta niitä ei naurata jotka näkevät ja kuulevat olemattomia hereilläkin.

Matoja ja kuorolaulua

Tuttavani naisystävä - alla olevan laulun päähenkilö, soitti minulle. Puhelu kuulosti hätäpuhelulta joten lähdin ajamaan kyseiselle paikkakunnalle.

Kun tulin sisään ovesta ja yritin kysellä hätää, niin kumpikaan ei kuullut mitään. Käskivät melkein yhdestä suusta laittaa ikkunan kiinni koska  nurmikolla laulava kuoro piti liian kovaa meteliä. Rauhoittuivat ja kuulo palasi kun laitoin lasin kiinni vaikka mitään kuoroa sen enempää kuin lauluakaan oli olemassa.

Koska molemmat olivat käyttäneet aineita, niin jouduin koko illan ajan todistamaan kuvauksia olemattomista olennoista ja äänistä. Naisen käsivarsista esim. tuli yhtäkkiä ulos kymmeniä pitkiä iilimatoja mutta ne menivät toisesta paikasta takaisin sisään. Minun piti yrittää ottaa pois niitä sitä mukaa kun ne tulivat ulos. Lähdin kotiin vasta kun molemmat nukahtivat.


Hyppää!

Viinapirutkin voivat vielä olla huvittavia, mutta pahempaa on vielä se että äänet häiritsevät selvänä olevaa ihmistä ja käskevät tehdä vahingollisia asioita.

Eräs naishenkilö kuuli äänien käskevän häntä ikkunalaudalle ja hypätä alas kerrostalosta.

Toinen vanhempi nainen oli hyppäämässä mereen kun äänet ja olemattomat ihmiset käskivät vaikka oli juuri heille keittänyt kahvitkin. Molemmat olivat jättäneet kuitenkin hyppäämättä kun kielsin. Vaikka en minä ollut kummallakaan kerralla paikalla.

Moniääniset

Noin 200.000 suomalaista kuulee säännöllisesti ääniä ja jopa 40% on kuullut ääniä joskus. Äänet eivät välttämättä liity hyppäämiseen vaan mihin tahansa. Kannattaa tutustua Suomen moniääniset Ry:n sivuihin.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini