Heluna, Tuomas ja Mikko

Keskiviikko 4.1.2012 - Juhani Eilola


Vaniljaeskimo

Sain joululahjaksi Tuomas Kyrön kirjan Mielensäpahoittaja jossa hän uskomattoman onnistuneesti asettuu vanhan miehen saappaisiin.

Kun mielensäpahoittaja joutui elämässään kaikkeen tyytyneenä  lääkärille, niin lääkäri varoitti tukkeutuvista verisuonista ja käski vaihtaa ruokavaliota. Mielensäpahoittaja tulkitsi asian niin että on kerännyt liikaa asioita päähänsä niin että nyt ne menee ja tukkii vielä verisuonetkin. Siksi hän päätti purkaa pahan mielensä lehtien yleisönosastoihin ja kuka tietää Matin blokiin.

Kristiina Wheeler viettää alla olevassa videossa kesäistä lukuhetkeä mielensäpahoittajan ja vaniljaeskimon seurassa:


Maailman hauskin eläin

Jos pitää nimetä hauskin eläin, niin useimmat nimeävät lehmän. Niitä maaseudulla riittää. Toivottavasti kukaan ei pahoita mieltään seuraavasta laulusta. Vaimo opiskelee alaa joten tämä kappalevalinta lienee mieleen. Taitaa olla Markkilan lehmä tämä Heluna:

Tasaus

Ja että myös vakava puoli tulisi tässäkin blogitekstissä esille, niin päätetään tämä kurikkalaissyntyisen Mikko Vaismaan esiintymiseen Tasaus-lähettiläänä. Kyseessä on siis mainos vuodelta 2010, mutta kehitysmaiden asia ei ole vieläkään vanhentunut:

Avainsanat: Huumori


Kommentit

4.1.2012 15.00  Kurikasta kotoosin

Aika yllättävän hyviä nämä blogit!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini