Yksimielinen Kurikka

Lauantai 14.8.2010 klo 16.48 - Juhani Eilola


Olin kesälomalla ja hiukan kolmatta viikkoa pois kaupungintalolta jonka ajattelisin olevan tapahtumarikkauksien keskus. Näiden viikkojen aikana olen kuitenkin saanut tänne korven kätköön uskomattomia yhteydenottoja. Melkein voi sanoa kuin Nummisuutarin Esko, että viime aikojen tapahtumat näyttävät samalta kuin kirjava lammaslauma laitumella.


Paluu tulevaisuuteen

Kun me kehitämme jotakin uutta, niin sen on tarkoitus tuottaa jonkinasteista tyydytystä tulevaisuudessa. On tarkoitus saada aikaan parempaa elämänlaatua, toimivampaa taloutta, sosiaalisempaa elämää ja erityisesti turvallisuutta. Kaikessa tässä mennään tällä hetkellä alaspäin.

Kuuntelun ja kunnioituksen puute

Päättäjät eivät kuuntele kansalaisia eivätkä aina virkamiehetkään. Varsinkin turvattomuus kasvaa joka paikassa. Viimeisimpiä uutisia on naapurimaamme rikollisliigojen mahdollinen rantautuminen Suomeen. Myrsky on luonnonvoima jolle emme voi mitään, mutta on paljon asioita joita päättäjämme hoitavat. Niille asioille voisimme.

Laitoin täksi päiväksi ja osaksi huomistakin pyörimään Kurikanseutu TV:lle videon Kurikan vihkimisestä kauppalaksi 1.1.1966. Poliittinen ja virkamiesjohtomme näyttää kovin yksimieliseltä ja ylpeältä sen suhteen mitä Kurikka on. Onko meillä edelleen sama yksimielisyys? Sitä voi kysellä samalla kun katselee tuota lyhyttä elokuvaa.

Katso video: www.kurikanseutu.fi

 

Avainsanat: Video, Kurikan kaupunki


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini