Nimettömiä kirjeitä ja juoruja

Sunnuntai 16.5.2010 - Juhani Eilola


Nimettömiä yhteydenottoja

Olen saanut elämäni aikana useita nimettömiä kirjeitä tai kortteja, nimettömiä sähköisiä viestejä ja nimettömiä tekstiviestejä sekä kuullut useita itseäni koskevia juoruja. Yhteistä niille tietysti on ollut se ettei edes vahingossa kohdilleen ole sattunut vielä yksikään. Ettei näitä ikäviä blogeja tarvitsisi kirjoittaa kuin yksi, niin käsitellään samassa blogissa kolme juttua..


 

Kätyri

Ensin paikkakunnalla kiertävä juoru:

"Juhani on Matti Ollilan kätyri !"

Sanotaan se nyt niin selvästi kuin voidaan. Minulla ei ole Matti Ollilan kanssa mitään yhteisiä suunnitelmia eikä sellaisia yhteisiä tavoitteita, joissa tarvittaisiin kätyriä. En ole hänen "salainen agenttinsa" enkä "hänen majesteettinsa palveluksessa". En myöskään usko hänen tarvitsevan mihinkään kätyreitä vaan hän pärjää ihan omillaan.

Jos nyt pakosta jonkun kätyri olisi oltava, niin mieluiten olisin Juha Miedon kätyri jos siitä seuraisi se että hänen terveet ja ihmisläheiset arvonsa valtaisivat Kurikan. Juha Miedon Suomi olisi toteutuessaan suunnilleen se Suomi jonka minä jälkeläisilleni haluaisin jättää.

Ja miksei muuten kukaan laita liikkeelle juorua että Matti on minun kätyrini!?Lasarus

05022009122.jpg

Sain Karjasillalta IP-osoitteesta 85.23.14.139 nimettömän palautteen, johon haluan vastata tässä, koska palautetta ei ole mahdollista antaa nimettömille muulla tavalla:

"Vetäkää Lasarukset päin........lukekaa , mitä iltalehti, ja iltasanomat kertoo lasten kohtelusta. Onko se oikein?"

Lyhyesti:

1. Olen vastuussa siitä miten minä kohtelen lapsia. Samalla pyrin vaikuttamaan yhteiskuntaan niin ettei ketään muutakaan lasta kohdeltaisi väärin. En kuulu mihinkään tällaiseen liikkeeseen enkä hyväksy Lasarus-veljien muitakaan opetuksia, jotka ilmeisesti yksitellen nyt alkavat tipahdella Iltalehden sivuille.

2. Em. syystä kirjoitin jo parikymmentä vuotta sitten pitkän arvostelun Lasarus-veljistä ja tarjosin sitä julkaistavaksi, mutta silloin se ei kelvannut mihinkään. Nyt olisi kelvannut ainakin Iltalehdelle. Aikoinaan Lasarus-veljien johtajan tytär kuoli leukemiaan. Iltalehden jutut ovat siis hyvin myöhäsyntyisiä.

3. Iltalehden juttua kannattaa peilata seuraaviin linkkeihin:

Lasarus-veljien puolustuspuhe
Suomi24 keskustelua aiheestaHomo


Ensimmäisen nimettömän kirjeen sain jo parikymmentä vuotta sitten eräältä sosiaalista työtä tekevältä henkilöltä. Kirje on vielä tallessa. Siinä vihjattiin että minulla saattaa olla seksuaalisen identiteetin kanssa vaikeuksia.

Viimeisen parin vuoden aikana olen saanut useita kännykkäviestejä tuntemattomista Prepaid -liittymistä. Viesteissä on kerrottu miten mukavaa meillä on yhdessä ollut ja kysytty koska voidaan ottaa uusiksi. Aiheeseen liittyviä kuvaviestejä on tullut useita hyvinkin sopimattomissa tilanteissa. Viestit ovat ajoittuneet aktiivisten blogikeskustelujen aikaan Matti Ollilan blogissa. Kyseessä lienee joku joka noita kommentteja seuraa.

Eli sellaisia juoruja...


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini