Hauskoja elämän yksityiskohtia

Tiistai 17.2.2009 klo 23.10 - Juhani Eilola


Elämässä on yhä uudelleen ja uudelleen toistuvia tapahtumia. Varmaan niitä on jokaisella. Tässä muutamia omia elämän toisintoja.


WC:ssä käynti

Meillä säilytetään WC:ssä Aku-Ankan taskukirjastoa. Joka ainoa kerta käteen osuu taskukirja nro 15. Avaan sen ja luen ensimmäisen lauseen: "Sinäkö siellä pakettien takana piileksit, Urmas?"

img_2578.jpgKysyin lapsilta tietävätkö he mistä kyseinen lause on tuttu. Molemmat tiesivät. Sama taskukirja osuu myös heidän käsiinsä kerta toisensa jälkeen.

Vaimolla on parempi tapa, hän avaa taskukirjan puolivälistä koska epäilee nähneensä jo alun ;-)

 


Perheenjäsenen odottaminen

Yksi jatkuvasti toistuva "ihme" on saapumisen ihme. Vaimo opiskelee työn ohella ja tulee kotiin vähän koska sattuu. Joskus odotus käy sietämättömän pitkäksi ja on ihan pakko soittaa missä hän viipyy. Lähes poikkeuksetta vastaus on: "Ajoin juuri pihaan".

Jos itse tulen myöhässä kotiin, niin lähes poikkeuksetta kännykkä soi juuri kun käännyn liittymästä sisään. Vaimohan se siellä: "Missä oikein viivyt?"


Kännykkä yleensä

Yksi aivan ihme juttu on se että kännykkä soi joka kerta kaupan kassalla. Kuin joku olisi nurkan takana kurkkimassa: "NYT!"


Unissaan puhuminen

Aina kun elämässä on stressiä, puhun helposti unissani. Jurva-liitoksen jälkeen puhuminen on aika rajusti lisääntynyt ;-) Voi toki johtua jostakin muustakin.

Kaikkein hauskimpia ovat tilanteet kun herääminen tapahtuu juuri kun pitäisi sanoa jotakin. Hämmennys valtaa mielen... monta kertaa olen varmuuden vuoksi sanonut mitä aioinkin. Lopulta olen huomannut että ei olisi tarvinnut...


Kahvinkeitin ja silitysrauta

Ja sitten se kaikkein yleisin, joka on varmaan tuttua jokaiselle. Istun autoon, laitan sen käyntiin ja olen laittamassa vaihdetta silmään kun mieleen tulee "...jäikö kahvinkeitin päälle?" Pakko se on käydä tarkastamassa. Eihän se päällä ollut. Tarkistinhan sen jo lähtiessä kolme kertaa ;-)

Kun pääsen autoon, niin vaimo kysyy: "Tulikohan se silitysrauta sammuksiin?" Ei ole muuta mahdollisuutta kun käydä katsomassa... katson samalla varmuuden vuoksi ihan kaiken läpi ettei enää tarvitse tulla.

Istun takaisin autoon, laitan vaihteen päälle ja lähden pihasta. 50 metrin päässä muistuu mieleen: "Tulikohan se ulko-ovi lukkoon?"

juhanikit.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 


Joka kerta kun otan kitaran käteen, plektra on hukassa eikä sitä löydy mistään. Joka kerta kun siivoan, plektroja on joka nurkassa.

Avainsanat: Hauskat


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini