Tarinatuvan kehittäminen

Tiistai 30.12.2008 klo 0.04 - Juhani Eilola, Kuvat: Juhani Eilola

On tullut aika kysyä yleisöltä millaista tekstiä ja mistä aiheesta se mieluiten lukee. Onko nykyisissä teksteissä ollut joku erityisen mielenkiintoinen aihe josta olisi kiva lukea lisää? Onko joku unohtunut kokonaan?


Luonto tulee varmaan kesällä erityisen ajankohtaiseksi kun  valokuvauksen myötä levylle tulee kauniita kuvia. Onko se hyvä aihe? Millä tavalla luontoa toivottaisiin käsiteltävän? Suojelun, kauneuden, sen Luojan vai jonkun muun näkökulman kautta?  

aut_4802.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

aut_4833.jpg

Uskonto on tietenkin aihe joka on helppo jollain lailla ottaa mukaan aiheeseen kuin aiheeseen. Samoin erilaiset mytologiat, tarut ja sadut.

Pitääkö näissä aiheissa kulkea syvemmälle vai unohtaa ne kokonaan ? Pitääkö puhua myös uskontojen uhreista joita maailma on täynnä. Entä muut uskonnot? Itselläni on ollut kirjeystävinä ja tuttuina paljon eri uskontojen, kulttia muistuttavien ryhmien ja okkultististen suuntien ihmisiä. Kerronko heidän käsityksistään enemmän. Olen ollut mukana jos jonkinlaisessa ihmeseurassa. Paljon olisi kirveellä töitä ja paljon olisi ihmisellä niistä saatavaakin.

aut_5109.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Historia ja sukututkimus ovat omaa sydäntä lähellä. Olisi hienoa päästä matkustamaan ajassa taaksepäin ja näkemään konkreettisesti omien esivanhempien elämää - ainakin hetken.

aut_5216.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Politiikka ja maaperä ovat peikkoja täynnä. Kun pääsen kunnolla keskustelemaan naapurini kanssa niin varmasti kirjoitan ainakin yhden jutun kivistä ja niiden sanomasta. Politiikasta en vain pääse eroon vaikka haluaisinkin.

Ihmisen elämä on täynnä psykologisia peikkoja ja traumoja.

aut_5132.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Liikunta ja urheilu, varsinkin suunnistus ovat mieliaiheita, mutta niistä on vaikeaa kirjoittaa uutta.

aut_4827.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vai ratkotaanko arvoituksia Loch Nessillä, lastenkamareissa ja makuuhuoneissa? Nyt on toiveiden aika ihan mihin tahansa!

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Ideoita