Arvot 9: Turvallisuus

Torstai 2.6.2011 klo 10:40 - Juhani EilolaLiikenneturvallisuus

Jo edellisiin arvoihin liittyen vanhusten, lasten, naisten ja perheiden turvallisuus on paljon päätöksenteossa huomaamattakin esillä. Kurikka on joskus ollut esim. liikenneturvallisuustilastoissa sijoittuneena todella huonosti. Seuraava video ei varsinaisesti liity liikenneturvallisuuteen vaan ralliautoiluun. Mutta taustalla soiva kappale liittyy siihen mitä me itse voimme tehdä kunnallisten liikenneturvallisuunnitelmien lisäksi.

 

Turvallisuus kotona

Onnettomuuksilta vältytään parhaiten ennaltaehkäisemällä niitä. Seuraava videolyhennelmä on tarkoitettu lasten tulileikkien ehkäisyyn. Kannattaa tarkistaa heti tämän blogin lukemisen jälkeen omat palohälyttimet ja miettiä läpi muitakin kodin turvallisuusriskejä.

 

Viinaa huumeita ja väkivaltaa

Yhteiskunnan suurongelmia on aina ollut viina ja siihen liittyvä väkivalta. Vaikka en pidä oikein seuraavasta musiikkityylistä, niin sanoitus voi herättää ajatuksia. Nämä ongelmat ovat yhteiskunnankin ongelmia.

Avainsanat: Arvot


Kommentit

2.6.2011 10:52  Juhani

Tämänkertainen arvosarja päättynee kymmenenteen arvoon joka on tulossa ajankohtaisemmaksi. Sen jalkeen voidaan keskittyä toisenlaisiin asioihin.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini