Kaiman vastine: Auringonpaistetta Helsingissä

Tiistai 24.3.2009 klo 12.00 - Juhani Rantamäki


Sain sähköpostissa vastineen blogitekstiin jonka julkaisin 21.3. otsikolla Valkeuden voitto. Lainaan blogiani nyt tälle vastineelle, jonka sanomassa on ideaa.


 Aurinko paistaa Helsingissäkin!

juhanikaima.jpg


Kuvasta näkyy, että paistaa se aurinko täällä Helsingin Paloheinässäkin ainakin 22.3.2009.

Hiihtämässä oli väkeä kuin hiihtolomaviikoilla Lapin hiihtokeskuksissa, korviin ottava musiikki vain puuttui, mitä saa kuulla ja torjua ainakin hiihtokeskusten rinteissä. Otoksessani ei noita hiihtäjiä ihan tungokseen asti ole, mutta suojaisissa ja aurinkoisissa metsänkainaloissa meitä sunnuntaihiihtäjiä oli taukoa pitämässä ja töllistelemässä tuota aurinkoa.

Kyllä tuolla hienossa kevättalven aurinkoisessa maisemassa sielu lepää ja rauhoittuu. Ei tullut kielteisiä ajatuksia mieleen, eikä halua mollata edes Helsingin kaupunginvaltuutettuja.

Olen sitä mieltä, että jotkut kurikkalaisiin blogeihin kirjoittavat voisivat mennä ennen kirjoittamiseen ryhtymistä yllä kuvatun kaltaiseen maisemaan hiihtelemään, tekstistä voisi tulla vaikka hyvinkin myönteistä.

Kevättalvisin terveisin Juhani Rantamäki


Kommentit

25.3.2009 11.31  Etelä-Saimaan juttu

Lappeenrannassa ei oikein aurinko paista, ainakaan Hannu Alasen mukaan. Nytpä kurikkalaiset kirjoittelevat kaakonkulman lehtiin. Voisivatpa mennä itseensä ja kirjoitella tänne omiin blokeihin ja lehtiin, eikä eksportata sivistystään ugriheimojen aviiseihin.

25.3.2009 18.16  Juhani

En ehdi edes päivittää Kurikanseutu-sivustoa. Jää taas myöhäiseksi, puhumattakaan uudesta blogista.

Tänä iltana kyliä opastetaan laatimaan tällä samalla ohjelmalla omia sivuja. Menen paikalle katsomaan voinko auttaa mahdollisesti jotakuta. Ehkä siinä yön blogille aihetta.

Niin, onhan Alasella oikeus elää niin kuin hän itse katsoo parhaaksi, mutta kivahan se olisi saada hänen ajatuksiaan vaikka tännekin. Mutta vaatiminen on turhaa. Tekstiä tulee vain omasta halusta, omasta sydämestä tai omasta kunnianhimosta. Väkisin tuotetussa tekstissä ei oikein ole sisällön tuntua vaikka sisältö olisikin.

27.3.2009 0.01  Kauno Kyvykäs

Kaunokin oli täällä, hyvää pääsiäistä.

27.3.2009 3.23  Juhani

Oikein hyvää pääsiäistä itsellesikin !!! Mukavaa nähdä tuttu nimi täälläkin.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini