Nettikeskustelijat

Torstai 9.2.2012 klo 1:10 - Juhani Eilola


Nettikeskustelijat

Eduskunta.net -sivulla on aika mielenkiintoinen teksti nettikeskustelijoista ja nettikirjoittajista yleensäkin. Minähän itse tietysti olen heistä yksi ja koska harrastan itsetutkistelua, niin keskityin kyseiseen tekstiin oikein kunnolla itseäni tutkien.

Kirjoittaja aloittaa tekstinsä:

"Heitä yhdistää eriytyneisyys, suoranainen syrjäytyminen, itsekeskeinen ajattelu, ylevä tai lattea narsismi ja loputon, rajoittamaton halu osallistua yhteiskunnalliseen ja teemakohtaiseen keskusteluun. Heistä harva kantaa vastuuta tai tuntee sellaista. Netti on tarjonnut uuden kanavan tuhrata voimia, suunnata patoutumia ja antaa tuta."

Kyseinen kirjoittaja on aika selkeästi kyllästynyt muutenkin elämäänsä kirjoittajana ja kirjoittanut oman tekstinsä siihen tyyliin ettei siitä tai mistään muustakaan voi kukaan kirjoittaa. Tai ainakaan sitäkään ei oikein voi arvostella syyllistymättä niihin syytöksiin joita hän esittää ketä tahansa kirjoittajaa kohtaan. Jopa itsensä lainaajankin hän onnistuu syyllistämään ja tekemään ikäänkuin itsestään ainoan asian taitajan.

Mutta kyseinen teksti kannattaa lukea ajatuksella. Olenko minä narsisti, olenko syytösten kohde? Jos olen, niin mitä sitten? Pitääkö tuntea pisto sydämessä? Onko taidemaalari tai musiikkitaiteilija samanlainen? Onko hänen ilmaisunsa sallittavampaa? Kaikesta lukemastaan voi aina oppia. Varsinkin oppia olemaan hiljaa ja huomata ettei voi osallistua minkäänlaiseen keskusteluun tai minkäänlaiseen tuottavaan ilmaisuun olematta syyllinen johonkin mielen sairauteen.

No jos ei uskalla kirjoittaa nettiin ja osallistua keskusteluun, niin kannattaa kirjoittaa postikorttiin ja muistaa ystävää! Sillä tavalla pysyy hyvä mieli. Muskan vanha kappale lohduttaa ketä tahansa joka kokee kirjoittamisen nyt synniksi. Videolla punaisessa kitarassa ja vähän laulaakin kurikkalainen Jukka Riitaluoma!


Kommentit

9.2.2012 1:44  Kauno Kyvykäs

Näitä perustahvoja riittää joka paikkaan, heitä vaivaavat kaikki sellaiset asiat, jotka tuovat esiin heidän hyvin peitellyn tyhmyytensä. Pahinta näille on se, kun eivät, suuresta älystään huolimatta, kunnolla hallitse tilanteita, pirullisia nämä huterat jakkarat. Pistäähän tälläinen peli aikuisen ihmisen itkemään ja syynä on tämä ihmisten kirjoittelun aiheuttama sekaannus, joka syntyy siitä, jottei luoteta esivallan järjenjuoksuun.

9.2.2012 18:58  Juhani

Luin noita muita hänen kirjoittamiaan blogitekstejä. Aika katkera ihminen on muutenkin hän.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini