Ajatuksia tiedottamisesta

Perjantai 20.1.2012 - Juhani Eilola


Näissä blogeissa on aika ajoin keskusteltu lehdistön käyttäytymisestä kunnallispolitiikan suhteen ja epäilty toimittajia tahallisesta paikkakunnan mustamaalaamisesta.


Kurikka -lehti

Itselleni läheisin lehti on Kurikka -lehti, koska se kertoo lähiympäristöstäni ja maksankin itse kolmea tilausta. Viikko sitten saimme lukea lehden yleisönosastoa ja tekstipalstaa, joka osoitti ettei kunnallinen tai lehdistön tiedotus oikein toimi. Tekstit olivat niin täynnä virheitä, että alueen tiedotuskäytännölle, joista Kurikka -lehti on yksi, täytyy antaa vähän miinusta. Hyvän tiedotuksen jäljiltä ei paikalliseen sivistykseen saisi jäädä noin isoja aukkoja.

Eilen illalla kuitenkin hain laatikosta lehden joka oli kuin eri planeetalla tehty. Lehden sisällöstä voi olla milteipä ylpeä. Kurikkalaiset osaavat vielä kaikesta huolimatta antaa myös positiivista palautetta onnistumisista ja vaikka meillä on huonojakin uutisia kuten esim. nyt oli K-Maatalouden lopettaminen Kurikasta, niin meillä on myös paljon hyvää uutisoitavaa. Tällaista lehteä kehtaa postittaa tiedoksi jo valtameren ja lahden taaksekin omille sukulaisille.

Lisää puhtia!

Kurikkalaiseen tiedotukseen on tulossa vähän uutta puhtia radioaalloille, mutta palataan siihen kun se tulee ajankohtaiseksi.

Kurikan kaupunki on loppuviikon esillä Helsingin Messukeskuksessa matkamessuilla. Myös Juha Mieto on tavoitettavissa osastolla muistaakseni huomisesta lähtien. Jos joku käy Helsingissä, niin käykää osastolla ja viekää  terveisiä! Juhan paikallaolo pysäyttää ihmiset ja tuo puhtia osastolle ja  kaupungin markkinointiin.


Paikallista uutista tämäkin. Se hänelle nyt kertokaa!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini