Ensimmäinen Juhanin Kirja 2.luku

Tiistai 28.7.2009 - Juhani Eilola


2. LUKU

img_2991.jpg1. Ja niinä päivinä oli Nokian Ankkurissa häät. Ja minäkin lähdin sinne vaimoni kanssa. Siellä ollessamme palvelijat asettivat ensimmäisenä ja viimeisenä esille vain parasta viiniä. Ja tapahtui ettei mitään ihmettä tapahtunut. Minä en koskenut viinipuun antiin sillä matkan oli määrä jatkua vielä samana iltana.

img_3088.jpg2. Kun jatkoimme matkaa saavuimme Elonkierto -nimiselle maatilalle, jossa MTT paimensi kedolla vuohilaumaansa. Ja katso, minä näin kuinka näkymättömät lait ohjaavat elämän kiertokulkua ja kuinka monet olemassaolevat kasvit ovat tarkoitettu ihmisten tervehdyttämiseksi. On kuin joku olisi luonut ne siihen tarkoitukseen.

img_3101.jpg3. Kävin myös vapaaherra ja kartanonisäntä Willegardin ja hänen vaimonsa haudalla. Heidän haamunsa eivät ilmestyneet minulle, mutta kulkiessani heidän img_3105.jpgpuutarhassaan huomasin että he ovat olleet ahkeria ja toimeliaita. Kuitenkin hautaan on päättynyt myös heidän tiensä. Onko puutarhanhoitokin siis kaikki tyynni turhuutta ja tuulen tavoittelua?

4. Kuljimme matkallamme myös Humppilan ohi. Ja sillä seudulla oli kirjakauppa avoinna. Ja tapahtui että ensimmäisenä silmiini osui metafyysikko Bo Yin Ra:n teos "Kirja näkymättömästä maailmasta".

5. Tarkoin tutkittuani kaikkea mitä Bo Yin Ra siinä opetti, päätin kirjoittaa jotakin muistiin tulevaa matkaani varten, matkaa kohti näkymättöntä maailmaa. Ja niin minä tulin tuntemaan hänen ajatuksiaan ja opetuksiaan Alkuvalosta Loistavien heimosta.

6. Kirjoitukset kertoivat myös "Valkoisesta Aitiosta" ihmisten keskellä, jossa näkyväisessä ja näkymättömissä olevat opettajat ja auttajat palvelevat meitä ilman mitään mielikuvituksellisia legendoja ja  fakiiritemppuja itse sitä tiedostamattamme. Tämän todellisten hengenvoimien temppelin Bo Yin Ra sanoo sijainneen jo vuosituhansia Aasian sydämessä.

7. Oli paljon muutakin mitä tämä opettaja opetti, mutta kaiken kokeminen perustuu oman hengenvoiman ja lujan tahdon luomiseen ilman länsimaista loogista ajattelua. Totuus ja Sanan mahti on hyväksyttävä ilman epäilyksiä ja vasta sitten Jumala voi syntyä meissä. Siksi opetuksen perusteleminen sanoin on mahdotonta.

8. Kaiken tämän minä talletin sisimpääni muistaakseni sen kun luon lopulta yhteenvetoa matkasta näkymättömän maailman oppeihin.

Avainsanat: Juhanin Kirjat


Kommentit

29.7.2009 1:15  Juhani

Kaikkien on ollut vaikeaa sulattaa tekstejäni.

Katsoin äsken rikostarinoita joissa keskityttiin erääseen seurakuntaan. Myös minun on vaikea sulattaa miten niin usein seurakunnan vanhemmistoon tai papistoon kuuluva henkilö osallistuu rikolliseen toimintaan. Tässä tapauksessa oman aviopuolison ja rakastajattaren miehen murhiin.

Näkymättömässä maailmassa tältäkin osin tapahtuu paljon sellaista joka ei näy.

Mutta en ole sanonut vielä viimeistä sanaa. Tarina jatkuu.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini