Hannun blogia parodioiden

Torstai 5.2.2009 - Juhani Eilola


Nyt on Hannun vuoro saada osansa ilkeän Juhanin parodiasta. Onneksi Hannu on tarpeeksi huumorintajuinen.

 Hannu Koivisto on Kurikan kaupunginvaltuuston jäsen, ympäristölautakunnan puheenjohtaja (eli tavallaan pomoni) sekä kokoomuksen valtuustoryhmän puheenjohtaja.

Vieraile hänenkin sivuillaan: http://www.hannukoivisto.fi/


Kun nämä possut ovat näin sekaisin jo nyt ja vinkuvat niin että korviin ottaa, niin olis kyllä kiva nähdä millaisia ne on pöhönäs. 

kuva013.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jos sikalan aidat olisivat peilejä, niin niistä possut näkisivät vain possuja. Possujen ongelma on siinä että vaikka possuilla ei possupeilejä olekaan, niin possut näkevät silti vain possuja. Pitäisikö possujen joukkoon laittaa yksi untuvikko?

Meillähän Pohjois-Suomessa on varsin tukevia possuja. Etelä-Suomessa possujen tuki on paljon heikompi. Nöf, nöf, nöf, nöf, nööö...


Meillä on hyvä meno. Kotona on kivoja ja asiallisia keskusteluja. Ei riidellä ja meillä on hauskaa. Vaimo opiskelee agrologiksi Ilmajoen maatalousoppilaitoksella työn ohessa. Siellä hän hoitaa possuja, joten keskustelemme kotona possuista samalla kun syömme possua.

Se on konkretiaa se! Kurikkalainen syltty on maailman parasta sylttyä!


Lehmät ovat notkeita eläimiä. Tämä lehmien voimisteluryhmä osaa laittaa päänsä jalkojen välistä ja nousta etujaloilla käsilläseisontaan ruokapöydälle. Siitä saa lypsää maitoa suoraan kuppiin.

lehmat.jpg

 

 

 

 

 

 

 


kuva011c.jpg

Tässä on ihmisen naama. Huvittava juttu. Ihmisen naama naurattaa... tai riippuu siitä kenenkä naama on kysees. Kaikkien naama ei naurata.

Niiden naama ei naurata jotka ajattelee vain omaa etuaan...

Niiden naama ei naurata jotka eivät halua olla avoimia ja tasapuolisia.

"Vallantäyteiset" naamat ovat kaikkein pahimpia naamoja.

 


Kommentit

5.2.2009 0:44  Juhani

Kiitän Hannua joka teki - tosin vielä pahoin keskeneräisestä blogitekstistä ennakkotarkistuksen ja sanoi "Anna mennä".

5.2.2009 1:44  aatu

Se on tosi, että naama naurattaa, jos joskus sattuu olemaan alakuloinen, ei muutakuin peilin ääreen ja oman naaman kattelun jälkeen on yläkuloinen. Ei Jumalaakaan huumorintajun puuttesta voi syyttää, ku loi ihmisestä oman kuvansa, siinä tilanteessa minä olisin jo kovasti huvittuneena miettiny ainaki kuus kertaa. Kyllä muuten Me keskisen Suomen siatkin ollaan aika tukevia. Kaiholla muistelen aikaa kun maito oli pakattu muovipusseihin ja pusseista tehtiin ompeluseurois mattoja.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini