Kurikka-lehti

Torstai 8.1.2009 klo 1:40 - Juhani Eilola


Katsoin tänään huolimattomasti ympärilleni kun juoksin paikasta toiseen. En huomannut tai ainakaan noteerannut Kurikka-lehden toimittajaa miksikään. Hän kysyi ettenkö tervehdi häntä enää.


En ole ristiretkellä

Tämä on nyt sanottava aika selkeästi. Minä en ole ristiretkellä Kurikka-lehteä tai muitakaan lehtiä kohtaan. En ole peruuttamassa tilausta, vaan pidän voimassa kaikki kolme tilausta jotka siellä ovat.

Kurikka-lehdellä on hieno historia takanaan. Minua on kohdeltu aina hyvin ja olen ollut mukana jopa Tarja Puolanteen vetämässä EU-hankkeessa jossa Kurikka-lehtikin oli yhtenä lenkkinä. Voisin aivan hyvin olla lehden toimittaja jos en olisi muualla töissä ja kelpaisin taitojeni puolesta.  

Minä olen minä

Hämmästyin kun tajusin että kunnioittamassani lehdessä kuvitellaan minun mahdollisesti suhtautuvan kielteisesti heihin. Minä en ole kukaan muu kuin minä itse. Olen itse sitä mieltä mitä minä olen ja esim. Matti Ollila on yhtä takuuvarmasti sitä mieltä mitä hän on.

Lehmiä juotetaan. Minä juon itse.

30082008016.jpg

  

Kurikkalaista yritystoimintaa

Olen mielelläni tukemassa kaikkea kurikkalaista yritystoimintaa ja työpaikkoja jotka sijaitsevat Kurikassa. Tämän lehden toimitus on yksi sellainen työpaikka ja työntekijät - ne kaikki jotka tunnen, ovat hienoja ihmisiä.

Terv. Korven Sanomien toimittaja Juhani Eilola

Avainsanat: Media


Kommentit

8.1.2009 5:34  Juhani

Yllättääkseni vielä enemmän:

Onnea ja menestystä koko Kurikka-lehden ja myös Jurvan sanomien väelle myös tuleville vuosille. Samoin niille kaikille maakuntalehtien toimittajille jotka asuvat Kurikassa tai tekevät juttuja täältä.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini